Tapaszalt Full Stack fejlesztőkkel szeretnénk erősíteni a csapatunkat.

Full Stack Fejlesztő

Nem elképzelés, hanem határozott cél számunkra, hogy a lehető legjobb szakemberekkel színesítsük a már jelenleg is igazán kiváló kollégákból álló csapatunkat.

De kik is vagyunk mi? Cégünk tervezte az OTP Bank új generációs microservice platformját, annak architektúráját, valamint ezek beépítését a bank rendszerébe, de profilunknak számos eleme van: Adatbázisok (azok integrációja), Felhő alapú technológiák, Mesterséges Intelligencia, intranetes/webes és mobil alkalmazások… mondhatni szinte mindenki megtalálja a kedvére valót.

Projektek – Feladatok:

  • Hisszük, hogy mindenkinek tudásának és érdeklődésének megfelelő feladatokat kell ellátnia, ennek mentén több irányba is szólnak a projektjeink (jelenleg: bankszektor, gyógyszeripar) ami viszont közös pont, hogy nagyvállalati ügyfeleink monolit rendszereinek modernizációjában vállalunk jelentős szerepet. Kifejezett fókuszunk az adatmodernizáción és az újgenerációs elosztott rendszerek építésén van, mindez pedig a legmodernebb technológiákkal megtámogatva.

Paraméterek melyek mentén már biztosan elindulhat egy szakmai beszélgetés:

  • Minimum 5 év fejlesztői tapasztalat dedikáltan Full Stack vonalon
  • Elengedhetetlen hívószavak: Java, Spring Boot, Angular (Typescript), Microservice architektúra, Konténerizáció, Kubernetes, REST Api, CI / CD (Jenkins), SQL/NoSQL, JIRA, GIT
  • Érdeklődésen már túlmutató AI vagy éppen DevOps képesség, tapasztalat
  • Felsőfokú, szakirányú végzettség és kommunikációképes angol nyelvismeret (szóban is).

Mottónk „Modern technológiák Enterprise környezetben” – ennek mentén:

  • Támogatjuk tudásod naprakészen tartását; amennyiben benned is megvan a tudásvágy – folyamatosan változatos és érdekes képzéseket, tréningeket biztosítunk, de a napi munka során is folyamatosan jelen van a kooperáció a kollégák között, megosztjuk a tudásunkat és segítjük egymást a munkában.

Miért jó velünk dolgozni?

  • Mikor épp nem Home Office-ban vagyunk, színvonalas és professzionális irodai munkakörnyezet biztosítja a zavartalan munkát, ahol nem csupán a billentyűket csapjuk, de közös reggeliket tartunk, megosztjuk egymással szakmai tapasztalatainkat, ismereteinket, kávézunk, közben beszélgetünk, poénkodunk, majd jöhet újra a munka.
  • Stabil, fejlődő, szüntelenül az innovációkat kutató vállalati háttért biztosítunk Számodra.
  • A Work – Life balance nálunk nem csupán egy elcsépelt klisé; fontosnak tartjuk, hogy csapatunk minden tagja érezze, hogy fontos része az egésznek és teljes támogatásunkat élvezi.
  • A munka mellett kiemelt figyelmet fordítunk a társadalmi felelősségvállalásra – hisszük, hogy akár olyan aprónak tűnő dologgal, mint egy fa elültetése, igenis segíthetjük a Földet.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, gyere el hozzánk egy kávéra és beszélgessünk!