A Spring Boot 3 nyújtotta lehetőségek kiaknázása a fejlesztési folyamatban

UpScale

2023. június 01.

Dolgoznék ezen a projekten

2023. február

 

Szoftverfejlesztő cégként mindig keressük a módját annak, hogyan javíthatjuk folyamatainkat és tehetjük hatékonyabbá munkánkat. Az egyik eszköz, amelyet elképesztően értékesnek találtunk ebben a törekvésünkben, a Spring Boot 3.

Azok számára, akik esetleg nem ismerik, a Spring Boot egy Java-alapú keretrendszer, amellyel webes alkalmazásokat lehet kiépíteni. A legújabb verzió, a Spring Boot 3 néhány új funkciót és fejlesztést hozott, amelyek még hatékonyabb eszközzé teszik a fejlesztők számára.

A Spring Boot 3 egyik legjelentősebb változása a Java 17 támogatás bevezetése. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők mostantól a Java programozási nyelv legújabb LTS (long-term support) verzióját használhatják alkalmazásaik létrehozásakor, így kihasználhatják a programnyelv új funkcióit.

A Spring Boot 3 másik fontos változása a Spring Native GA (general availability) megjelenése. Ez a modul vezeti be az alapvető absztrakciókat, a portfólióprojektek következetesen integrálódnak velük, és automatikus konfigurációt biztosít. A GraalVM-mel készített natív képek generálásának támogatása új megoldást kínál a Java-alkalmazások telepítésére és futtatására. A Java Virtual Machine-hez képest a natív képek kisebb memóriaigénnyel és sokkal gyorsabb indítási idővel futtathatók.

A Spring Boot 3 az új funkciók mellett számos más újítást is hoz, például a tesztelés hatékonyabb támogatását, fejlettebb biztonsági funkciókat, és még sok mást.

Mindezek a változások a Spring Boot 3-at a webes alkalmazások fejlesztésének hihetetlenül hatékony eszközévé teszik, és örömmel használjuk továbbra is a cégünknél. Mi már megtapasztaltuk ennek a keretrendszernek az előnyeit a fejlesztési folyamataink során, és biztosak vagyunk benne, hogy más vállalatoknak is sokat segíthet a munkafolyamatok javításában.

Cégünk folyamatosan keres tehetséges szoftverfejlesztőket, akik csatlakoznának csapatunkhoz. Ha érdekel a legújabb technológiákkal és keretrendszerekkel való munka, és szeretnél egy olyan csapat tagja lenni, amely folyamatosan a lehetőségek határait feszegeti, akkor szívesen hallanánk rólad. A Spring Boot keretrendszerben szerzett ismereteinkkel és tapasztalatainkkal biztosak vagyunk abban, hogy kiváló minőségű szoftvert tudunk szállítani ügyfeleinknek.

Összefoglalva, a Spring Boot 3 hatékony eszköz a webes alkalmazások kiépítéséhez, és kiváló választás azoknak a fejlesztőknek, akik a Spring Framework 6.0 legújabb funkcióit és fejlesztéseit szeretnék használni, emellett javítani szeretnék a munkafolyamatokat, növelni a teljesítményt és elérni a skálázhatóságot. Cégünk büszke arra, hogy a Spring Boot 3-at használjuk a fejlesztési folyamatainkban, és folyamatosan keressük az új tehetségeket, akik csatlakoznának a csapatunkhoz.

Kapcsolódó állásajánlataink

Java fejlesztő Tovább

Itt találkozhatsz velünk

Rendezvény
Lezajlott

Ami egy senior fejlesztőt sem hagy aludni

2022. június 9. - 2022. június 9.

Budapest, Óbudai Egyetem, 18.00

Ezúttal egy rendkívüli nyárindító MeetUp-al jelentkezünk... Aki senior fejlesztőként dolgozik sokszor nehezen alszik el... De mi az ami ébren tart? És hogy tudod kezelni a senioritással járó kihívásokat.. és végre egy rendeset aludni.... A meglepetés nyitóelőadást / workshopot követően Szerémi Péter kommunikációs szakértő és Pál András a Radnóti Színház színésze ad elő és dolgoz fel agilis élethelyzeteket... olyanokat amelyekkel minden senior fejlesztő találkozik... Annyit ígérhetünk, hogy szórakoztató és tanulságos lesz. ...és a MeetUp után egész biztos jól fogsz aludni :)

Rendezvény
Lezajlott

Data Management 13.0

2022. május 12. - 2022. május 12.

Budapest, 18.00

Érdekel a Data Management? Akkor van egy jó programötletünk a számodra! Regisztrálj a május 12. -i Data Management 13.0 MeetUp-unkra. Előadóink sorát Gyöngyi fogja megkezdeni, aki Data Management megoldásokról fog beszélni - majd ezt követően egy panelbeszélgetést hallgathatunk meg Csite László, Kasler Lóránd Péter, Kelemen Márton és Szőke József részvételével. Végezetül pedig László Zoltán, az UpScale kollégája mutatja be a TiDB NewSQL POC-unkat.

Rendezvény
Lezajlott

AI, a megoldás!

2021. október 13. - 2021. október 13.

Budapest, 9.00

AI, a megoldás UpScale előadás Banking Technology 2021 / Portfolio konferencia 2021. október 13. Corinthia Hotel Budapest A prezentáció főbb üzenetei: A mesterséges intelligencia (AI) igazi versenyelőnyként tud szolgálni a nagyvállalatok / nagy pénzintézetek számára, amelyeknek rendkívüli mennyiségű adat áll a rendelkezésre. Az AI ugyanakkor több mint egy analitikai eszköz és a bevezetése megfelelő szemléletmódot igényel. A legacy rendszerek modernizációja, az új generációs adatbázisok, holisztikus use-casek és az AI jól definiált szerepe az üzleti folyamatokban egyaránt fontos elemei egy jól átgondolt stratégiának.

Rendezvény
Lezajlott

Modern technológiák Enterprise környezetben

2021. június 3. - 2021. június 3.

Budapest, 9.00

Modern technológiák Enterprise környezetben UpScale előadás Financial & Corporate IT 2021 Portfolio hybrid konferencia 2021. június 3. Kempinski Hotel Corvinus Budapest Az előadás az UpScale négy éves tapasztalatára építve, konkrét esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogyan tehetők modern (akár open source) technológiai megoldások enterprise kompatibilissé.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden problémára professzionális megoldást kínálunk. Keress minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!

Jelentkezz hozzánk!