Csapatunk

Történetünk

2017-ben az UpScale alapítói javaslatot tettek Közép-Kelet-Európa vezető bankjának egy új generációs elosztott microservice platformra, és a platformon futó microservice architektúra kidolgozására.

A koncepció egy sikeres “Proof Of Concept” megvalósítását követően életre hívta az UpScale-t. Társaságunk jelenleg is kulcsszerepet játszik a platform továbbfejlesztésében, mely a megújuló Internetbank és Mobilbank back-end rétegének alapjául szolgál. Az UpScale azóta számos nemzetközi nagyvállalatnak segített abban, hogy modern technológiákat honosítson meg enterprise környezetben; több esetben modernizálva legacy rendszereket, illetve kiváltva a korábbi monolit architektúrákat.

Kevesebb Tovább

Értékeink

Csapatunk kiáll azokért az értékekért, amelyekben mindannyian hiszünk. Nem csupán anyagilag, de saját munkánkkal is állandó támogatói vagyunk a MyForest kezdeményezésnek és a United Way szervezetnek.

Nyáron közel 40°C-ban kapáltunk, késő ősszel pedig még a fagy beállta előtt faültetéssel járultunk hozzá környezetünk védelméhez. Kerékpártárolókkal és tusolási lehetőséggel is motiváljuk kollégáinkat a környezettudatosabb közeledési formák választására; de mélygarázsunkban helyet kapnak plug -in – hybrid autóink is. Segítettünk a gyermekek esélyegyenlőségi felzárkóztatásában és a United Way fizetési felületének elkészítését is magunkénak tudhatjuk. Csapatunk bármely tagja kezdeményezhet segítő tevékenységet, így kollégáink gyűjtöttek már cipősdobozba karácsonyi ajándékot, vagy éppen önkéntesen adtak vért.

Kevesebb Tovább

Szakértelmünk

Rendszeresen adunk elő konferenciákon, jelenünk meg a Portfolio és a HVG tech rovatában, de találkozhatsz velünk MeetUpjainkon, Webinárainkon, olvashatod Blogjainkat és hallgathatod Podcastjainkat.

Havi rendszerességgel, kötetlen „Szakmai sörözések” keretein belül biztosítunk fórumot a belső tudásmegosztására. Negyedéves tematikákat követve járunk körbe mindenki számára érdekes témákat, ahol kollégáink előadásai mellett vendégelőadók is megosztják gondolataikat, tapasztalataikat egy – egy témában.

Kevesebb Tovább

Ami miatt érdemes nálunk dolgozni

Modern
technológiák/tech
stack

Segítő,
tudásmegosztó
csapat

Kihívások,
tanulási/fejlődési
lehetőség

Társadalmi
felelősségvállalás

Komoly nemzetközi
ambíciók

Ilyen az élet nálunk

upscale_logo_bg

Kövess minket LinkedIn-en is!

1000+ követő

Követem

Itt találkozhatsz velünk

Rendezvény
Lezajlott

Ami egy senior fejlesztőt sem hagy aludni

2022. június 9. - 2022. június 9.

Budapest, Óbudai Egyetem, 18.00

Ezúttal egy rendkívüli nyárindító MeetUp-al jelentkezünk... Aki senior fejlesztőként dolgozik sokszor nehezen alszik el... De mi az ami ébren tart? És hogy tudod kezelni a senioritással járó kihívásokat.. és végre egy rendeset aludni.... A meglepetés nyitóelőadást / workshopot követően Szerémi Péter kommunikációs szakértő és Pál András a Radnóti Színház színésze ad elő és dolgoz fel agilis élethelyzeteket... olyanokat amelyekkel minden senior fejlesztő találkozik... Annyit ígérhetünk, hogy szórakoztató és tanulságos lesz. ...és a MeetUp után egész biztos jól fogsz aludni :)

Rendezvény
Lezajlott

Data Management 13.0

2022. május 12. - 2022. május 12.

Budapest, 18.00

Érdekel a Data Management? Akkor van egy jó programötletünk a számodra! Regisztrálj a május 12. -i Data Management 13.0 MeetUp-unkra. Előadóink sorát Gyöngyi fogja megkezdeni, aki Data Management megoldásokról fog beszélni - majd ezt követően egy panelbeszélgetést hallgathatunk meg Csite László, Kasler Lóránd Péter, Kelemen Márton és Szőke József részvételével. Végezetül pedig László Zoltán, az UpScale kollégája mutatja be a TiDB NewSQL POC-unkat.

Rendezvény
Lezajlott

AI, a megoldás!

2021. október 13. - 2021. október 13.

Budapest, 9.00

AI, a megoldás UpScale előadás Banking Technology 2021 / Portfolio konferencia 2021. október 13. Corinthia Hotel Budapest A prezentáció főbb üzenetei: A mesterséges intelligencia (AI) igazi versenyelőnyként tud szolgálni a nagyvállalatok / nagy pénzintézetek számára, amelyeknek rendkívüli mennyiségű adat áll a rendelkezésre. Az AI ugyanakkor több mint egy analitikai eszköz és a bevezetése megfelelő szemléletmódot igényel. A legacy rendszerek modernizációja, az új generációs adatbázisok, holisztikus use-casek és az AI jól definiált szerepe az üzleti folyamatokban egyaránt fontos elemei egy jól átgondolt stratégiának.

Rendezvény
Lezajlott

Modern technológiák Enterprise környezetben

2021. június 3. - 2021. június 3.

Budapest, 9.00

Modern technológiák Enterprise környezetben UpScale előadás Financial & Corporate IT 2021 Portfolio hybrid konferencia 2021. június 3. Kempinski Hotel Corvinus Budapest Az előadás az UpScale négy éves tapasztalatára építve, konkrét esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogyan tehetők modern (akár open source) technológiai megoldások enterprise kompatibilissé.

Kollégáink mondták

dark_left_arrow dark_right_arrow
quote

Szeretem, hogy nem olyan nagy a cég – ezáltal rugalmasság (pl. munkaidőt illetően), kedvesség, emberközeliség jellemzi. Anitát nagyon csípem, jól összetartja a csapatot és aranyosan kapja el a fülünket. Ezen kívül tetszik, hogy a vállalat sok irányba orientálódik, sok energiát tesz a cégbe.

Gyöngyi

IT Business Analyst

quote

Elsősorban azért szeretek az UpScale-nél dolgozni mert törődik az alkalmazottaival, számít a szavad és ha valamin változtatni szeretnél, ami pozitív hatással van a cégre, vagy saját magadra akkor azt idő és energia befektetéssel meg lehet valósítani. Sok cégnél erre nincs lehetőség hiába hajt az ember. Látom és érzem hogy a csapat rengeteg időt és energiát fektet ebbe a cégbe, ebbe a családba. :)

Tomi

Medior Backend Fejlesztő

quote

Alulról jövő kezdeményezésre mindig fogékony a cég, ha bárki szakmailag kezdeményez valamit, meghallgatásra kerül. Belső innovációra van fül cégen belül. Méretéből adódóan a rugalmasság. Bármit meg lehet beszélni.

Jocó

Senior Backend Fejlesztő

quote

Nagyon professzionálisnak tartom a céget, mind szakmailag, mind emberileg. Nagyon segítőkész mindenki és azonnal reagál a kérésekre.

Béla

Business Analyst

quote

Első sorban a technológiák és a kollégák hozzáállása tetszik - mindenkivel szeretek együtt dolgozni az UpScale-ben.

Balázs

Senior Backend Fejlesztő

quote

Tetszik a cég hozzáállása a munkavállalókhoz. Az UpScale foglalkozik a munkavállalókat érintő részletekkel.

Endre

Test Automation Engineer

quote

Egyre menőbb a cég, büszke vagyok, hogy itt dolgozok. Az, hogy valaki azt mondhatja, hogy szereplője annak ami történik…..

Zoli

Senior Backend Fejlesztő

quote

Kiemelten a társaságot és a hangulatot tudnám mondani.

Balázs

Senior Backend Fejlesztő

quote

Inspirál a kollégák értékteremtése, folyamatosan tudunk tanulni egymástól. Szeretem, hogy napról napra hozzá tudok járulni ügyfeleink elégedettségéhez. Célunk minden ügyfelet boldoggá tenni a szuper megoldásainkkal.

Szabolcs

Ügyvezető - Üzletfejlesztés

quote

Mi vagyunk a legjobbak. Fiatalos, dinamikus a csapat. Az UpScale támogatja a fejlődést. Megfelelő projektek.

János

Teszt Menedzser

quote

Rugalmasság a dolgokban.

István

Senior Backend Fejlesztő

quote

Menő új technológiákat lehet kipróbálni.

Barna

Senior Backend Fejlesztő

quote

Egy nagyvállalati környezetben dolgozhatok, de van egy kisebb családias összetartó csapat. Nagy a szakmai kompetencia.

Norbi

Medior Backend Fejlesztő

quote

Nem kell öt nappal hamarabb bejelenteni a szabadságom, jobb a kisebb légkör, mint egy nagybanki. Rugalmasság, nem kell adminisztrációval annyit szórakozni.

Barna

Senior Backend Fejlesztő

quote

Nagyon jó a csapat – nem túl nagy, nem túl kicsi, szerintem ez meghatározó a cégnél. Érdekesnek találom a banki közeget.

Péter

Teszt Automatizáló

quote

Jó érzés a cég növekedésének/fejlődésének részese lenni, és gyakran vannak új kihívások, nincs unalmas nap.

Anita

Irodavezető

quote

Szeretek egy olyan cégnél dolgozni, ahol az a cél, hogy minden belülről jöjjön... A növekedés motorja a sok értékes kolléga és a folyamatos tudásvágy, innovációs motiváció.

Szabolcs

Ügyvezető

quote

A munkabeosztás rugalmas, a csapat és munkakörnyezet pedig kiváló.

István

Java fejlesztő

quote

Az UpScale-nél az embereket nézik, segítőkészek és képzettek a munkatársak, szaktudásuk ellenére nem érzik magukat felsőbbrendűnek. Hozzáállásuk pozitív. Közvetlen a hangvétel és a vezetőséggel való kommunikáció is könnyű.

Tibor

Backend OTP Middleware

quote

Nagyon jó fejek a kollégák. Családias a környezet. Az Upscale valódi lapos szervezet. Nem érzem azt, hogy főnökeim vannak. Sok felelősséget kapok a munkám során és sok féle feladatot csinálhatok, nem csupán egy típus feladatra vagyok beosztva. Úgy érzem hallgatnak a véleményemre és számítanak rám. Olyan projekten vagyok ahol sokat lehet fejlődni és igyekszünk a legmodernebb technológiákkal dolgozni.

Pityó

Java fejlesztő

quote

Otthon érzem magam a csapatban és az irodában. Az ötleteinket bármikor szívesen meghallgatják, nyitottak rájuk, használhatjuk a kreativitásunkat.

Jenni

Tech közösség építő

quote

Akiket itt megismertem a barátaimmá váltak, nem csak kollégák maradtak. Igazán megértőek a kollégák és a főnökség is. Családias a környezet, de mindeközben gyorsan növekszünk. A munka kreatív, sohasem monoton.

Detti

Tech közösség építő

quote

Jó a csapat, a főnökeink pedig közvetlenek. Izgalmas projecteken dolgozom a legújabb technológiákkal.

Zoli

Frontend fejlesztő

Get in touch with us!

We provide professional solutions for all your problems. Find us with confidence!

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!