Csapatunk

Történetünk

2017-ben az UpScale alapítói javaslatot tettek Közép-Kelet-Európa vezető bankjának egy új generációs elosztott microservice platformra, és a platformon futó microservice architektúra kidolgozására.

A koncepció egy sikeres “Proof Of Concept” megvalósítását követően életre hívta az UpScale-t. Társaságunk jelenleg is kulcsszerepet játszik a platform továbbfejlesztésében, mely a megújuló Internetbank és Mobilbank back-end rétegének alapjául szolgál. Az UpScale azóta számos nemzetközi nagyvállalatnak segített abban, hogy modern technológiákat honosítson meg enterprise környezetben; több esetben modernizálva legacy rendszereket, illetve kiváltva a korábbi monolit architektúrákat.

Kevesebb Tovább

Értékeink

Csapatunk kiáll azokért az értékekért, amelyekben mindannyian hiszünk. Nem csupán anyagilag, de saját munkánkkal is állandó támogatói vagyunk a MyForest kezdeményezésnek és a United Way szervezetnek.

Nyáron közel 40°C-ban kapáltunk, késő ősszel pedig még a fagy beállta előtt faültetéssel járultunk hozzá környezetünk védelméhez. Kerékpártárolókkal és tusolási lehetőséggel is motiváljuk kollégáinkat a környezettudatosabb közeledési formák választására; de mélygarázsunkban helyet kapnak plug -in – hybrid autóink is. Segítettünk a gyermekek esélyegyenlőségi felzárkóztatásában és a United Way fizetési felületének elkészítését is magunkénak tudhatjuk. Csapatunk bármely tagja kezdeményezhet segítő tevékenységet, így kollégáink gyűjtöttek már cipősdobozba karácsonyi ajándékot, vagy éppen önkéntesen adtak vért.

Kevesebb Tovább

Szakértelmünk

Rendszeresen adunk elő konferenciákon, jelenünk meg a Portfolio és a HVG tech rovatában, de találkozhatsz velünk MeetUpjainkon, Webinárainkon, olvashatod Blogjainkat és hallgathatod Podcastjainkat.

Havi rendszerességgel, kötetlen „Szakmai sörözések” keretein belül biztosítunk fórumot a belső tudásmegosztására. Negyedéves tematikákat követve járunk körbe mindenki számára érdekes témákat, ahol kollégáink előadásai mellett vendégelőadók is megosztják gondolataikat, tapasztalataikat egy – egy témában.

Kevesebb Tovább

Ami miatt érdemes nálunk dolgozni

Modern
technológiák/tech
stack

Segítő,
tudásmegosztó
csapat

Kihívások,
tanulási/fejlődési
lehetőség

Társadalmi
felelősségvállalás

Komoly nemzetközi
ambíciók

Ilyen az élet nálunk

upscale_logo_bg

Kövess minket LinkedIn-en is!

2100+ követő

Követem

Itt találkozhatsz velünk

Rendezvény
Lezajlott

Az AI átveszi az irányítást: A vevőszolgálati képzés forradalmasítása

2023. december 13. - 2023. december 13.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:00

🚀 Csatlakozz hozzánk egy izgalmas prezentációra és panelbeszélgetésre, ahol mélyrehatóan megismerhetitek a Nagy Nyelvi Modellek világát. Szerezd meg a szakértők gyakorlati betekintését, hogy könnyen eligazodhass a nagy nyelvi modellek által kínált lehetőségek között.

Rendezvény
Lezajlott

Tech-szektor erdőtelepítés 2

2023. november 25. - 2023. november 25.

Szarvasgede / Csécs, 9:30

🌳 Tech-szektor Erdőtelepítés 2!🌿 Örömmel jelentjük be, hogy idén is részt veszünk a zöld forradalomban! 🌳 Tavaly fantasztikus élményben volt részünk, amikor a Tech közösség és a a Közösségi Erdőkért Alapítvány (My Forest) összefogott, és együtt ültettünk Kerekharaszt területén, így idén is megismételjük! 🌱🚀 Miért érdemes csatlakozni? Találkozhatsz a terület zöld szakértőivel és tech szektorbeli kollégáiddal, miközben egy szórakoztató és hasznos időtöltés során együtt teszünk a környezetünkért. 🌿🌟

Rendezvény
Lezajlott

Flutter meetup: mélyedj el a platformfüggetlen fejlesztés világában

2023. november 8. - 2023. november 8.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:00

Csatlakozz hozzánk egy olyan eseményen, amely magasabb szintre emeli Flutter ismereteidet. A technológiai betekintésektől az szakértői beszélgetésekig mindent kínálunk, hogy maradandó élményben részesülj.

Rendezvény
Lezajlott

A multicloud fejlesztés elsajátítása: AWS & Azure

2023. október 11. - 2023. október 11.

KMPG Iroda, Budapest, 1134, Váci út 31., 18:00

Mélyedj el velünk a multi-cloud világában október 11-én, 18:00 órakor. Fedezd fel a serverless, IaC és még sok más technológia jövőjét. Csatlakozz hozzánk az multi-cloud feltárásához! 🚀

Rendezvény
Lezajlott

Emeled a tesztelésed új szintre – A Cypress nyújtotta lehetőségek

2023. szeptember 19. - 2023. szeptember 19.

KMPG Iroda, Budapest, 1134, Váci út 31., 18:00

Gyere velünk egy izgalmas estére szeptember 19-én, 18:00-kor a KPMG Hungary irodájába. 🚀 Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a Cypress erejét és ismerj meg innovatív tesztelési módszereket. Ez kihagyhatatlan lehetőség a kapcsolatépítésre, tanulásra, és az iparági szakértőkkel való találkozásra!

Rendezvény
Lezajlott

Modernizáció BA perspektívából – Business Analyst MeetUp

2023. május 24. - 2023. május 24.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:00

Gyere el a következő meetupunkra! Ha érdekel az IT BA világa és szeretnéd megtudni, hogy a Java Backend Development és a Business Analysis együttes alkalmazása hogyan segíthet a karriered fejlődésében, akkor csatlakozz az eseményünkhöz! Ezen az eseményen keresztül be szeretnénk mutatni, hogy milyen hatalmas lehetőségek rejlenek a két szakma kombinációjában.

Rendezvény
Lezajlott

AWS Serverless – Backend MeetUp

2023. június 12. - 2023. június 12.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:00

Csatlakozz hozzánk, és lépj be a modern és skálázható alkalmazásfejlesztés lenyűgöző világába! Az eseményünk célja, hogy bemutassa az AWS Serverless platform lehetőségeit és a serverless backend fejlesztés gyakorlati alkalmazásait. Ha szeretnél mélyebben megismerkedni az AWS serverless szolgáltatásokkal, valamint megérteni, hogyan építhetsz horizontálisan skálázható és megbízható alkalmazásokat az AWS környezetében, akkor ez az esemény neked szól!

Rendezvény
Lezajlott

OpenTelemetry – DevOps MeetUp

2023. május 11. - 2023. március 11.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:00

Szeretettel várunk minden devops szakembert a következő meetupunkra! Folytatjuk a KMPG-vel közös rendezvénysorozatunkat. Az esemény témája az OpenTelemetry lesz, amely egy nyílt forráskódú megfigyelési keretrendszer, amely lehetővé teszi a fejlesztők és a DevOps csapatok számára, hogy összegyűjtsék, feldolgozzák és exportálják az alkalmazások és az infrastruktúra telemetrikus adatait. A meetup nagyszerű lehetőség a tanulásra és a kapcsolatépítésre, networkingre. Szokás szerint lesz ingyen étel és ital is :) Találkozunk ott!

Rendezvény
Lezajlott

Data Science MeetUp: Predictive modeling supported by artificial intelligence

2023. április 26. - 2023. április 26.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:30

Fedezd fel a prediktív modellezés legújabb trendjeit, technikáit és alkalmazásait különböző iparágakban, többek között a pénzügy, a termelés, a telekommunikáció és az egészségügy területén. Meetupunkon szakértőktől tanulhatsz, és betekintést nyerhetsz abba, hogyan segíthet a prediktív modellezés jobb döntések meghozatalában, a műveletek optimalizálásában és a jobb eredmények elérésében. Akár data scientist, analyst vagy üzleti szakember vagy, ez a találkozó kihagyhatatlan számodra, hogy a mesterséges intelligencia rohamosan fejlődő területén az élvonalban maradj.

Rendezvény
Lezajlott

TeSzedd Szemétgyűjtő akció

2023. április 25. - 2023. április 25.

UpScale iroda - 1138 Budapest, Váci út 135-139. “C” épület 1. em., 17:00

Gyertek, tegyünk együtt a környezetért! A szemetelés, különösképpen a nagyvárosokban sajnos nagyon elterjedt probléma, ami alapvetően könnyen megelőzhető lenne. Viszont mi a már keletkezett kárt szeretnénk rendbe hozni, ezzel megszépíteni a Duna partját. Ezért csatlakoztunk a TeSzedd szemétgyűjtő akciójához, hogy április 25. (kedd) 17-19 óra között közös erővel zöldebbé tehessük a Duna Pláza mögötti területet! Kesztyűt, szemeteszsákot és kötözőanyagot biztosítunk. Az akció résztvevői UpScale-es kollégák, de szívesen várunk külsősöket is – annyit kérünk csak, hogy jelentkezzetek a szöveg feletti "Foglalás" gombon, és maradjunk kapcsolatban! Találkozási pont azonosító: 969 (további információ a bejegyzésben)

Rendezvény
Lezajlott

Backend MeetUp: Reactive Programming

2023. április 11. - 2023. április 11.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18.00

Csatlakozz hozzánk a következő MeetUp-unkon a KPMG irodában, mely a reaktív programozásról fog szólni! Számos témakört érintünk majd, beleértve a Spring Reactort és a WebFluxot. A főelőadónk egy UpScale kolléga, László Zoltán lesz, előadását pedig panelbeszélgetés követi.

Rendezvény
Lezajlott

Testing MeetUp: Service Integration Testing

2023. március 21. - 2023. március 21.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18.00

Csatlakozz hozzánk az UpScale következő MeetUpján! Témánk ezúttal a szolgáltatásintegrációs tesztelés (HTTP, REST, mikroszolgáltatás), kollégánk Miglécz Lóránt előadásában.

Kollégáink mondták

dark_left_arrow dark_right_arrow
quote

Az UpScale szakmailag mindig jobbra inspirál.

Sándor

Technical Architect

quote

Itt a csapattagok szakértelme és egyéni fejlődése a fő mozgatórugói a cég fejlődésének, és ezt valóban támogatja a szervezeti kultúra és döntések.

Csenge

IT Business Analyst

quote

Az Upscale jó választás volt számomra, mert korszerű technológiákkal tudok dolgozni, és lehetőséget kapok bővíteni a tudásomat új területeken.

András

Frontend fejlesztő

quote

Változatos a munka és minden nap tanul az ember valami újat.

Gergő

Data Scientist

quote

Az UpScale-nél az ügyfél számára valóban hasznos megoldásokat tudunk készíteni, miközben munkavállalóként van lehetőségünk a cég életébe is beleszólni.

Péter

IT Business Analyst

quote

Izgalmas és szakmai kihívásokkal teli projekteken dolgozhatok, a kollégák kedvesek és mindenben támogatnak!

Laura

Data Scientist

quote

Baráti hangulat egy szakmailag inspiráló közegben.

Bence

IT Business Analyst

quote

Folyamatosan a legmodernebb, legpiacképesebb technológiákkal dolgozhatok.

Gábor

Data Scientist

quote

A kollégák olyan szakemberek, akiktől munka közben sokat lehet tanulni, de a munkán kívüli programokon is mindig számíthatok arra, hogy jól fogjuk érezni magunkat.

Lilla

Sales & Marketing Officer

quote

Mindig megtalálom a számomra érdekes és a cégnek hasznos feladatokat.

Jenő

Backend fejlesztő

quote

Új dolgozóként ijesztő tud lenni a kezdetleges ismeretlenség, de az Upscale csapata mind emberileg, mind szakmailag hamar bevont a céges életbe.

Gergő

Backend fejlesztő gyakornok

quote

Olyan környezet kialakítására törekszünk, ahol elérhető a szervezeti célok és az egyéni célok összeegyeztetése.

István

IT Business Analyst

quote

Innovatív gondolkodásmód a munka minden területén.

Ádám

Backend fejlesztő

quote

Szeretem, hogy megoszthatom a véleményem, megvalósításra kerülnek az ötleteim. Érzem, hogy számítanak rám és ezt én is megkapom a kollégáktól. 

Lili

Karrierfejlesztési stratégiai szakértő

quote

Szeretem az UpScale-ben, hogy bizalommal van az emberek felé. Nagy figyelmet fordítanak a képzésekre és nagyon jó a közösség is.

Márton

Technológiai architect

quote

Első sorban a technológiák és a kollégák hozzáállása tetszik - mindenkivel szeretek együtt dolgozni az UpScale-ben.

Balázs

Senior Backend Fejlesztő

quote

Lehetőségem van kibontakoztatni a kreativitásomat, fejleszteni a szakmai kompetenciámat, emellett a rekreációs ötleteim megvalósítására is kapok teret.

Réka

Tech közösség építő

quote

Alulról jövő kezdeményezésre mindig fogékony a cég, ha bárki szakmailag kezdeményez valamit, meghallgatásra kerül. Belső innovációra van fül cégen belül. Méretéből adódóan a rugalmasság. Bármit meg lehet beszélni.

Jocó

Senior Backend Fejlesztő

quote

Nagyon professzionálisnak tartom a céget, mind szakmailag, mind emberileg. Nagyon segítőkész mindenki és azonnal reagál a kérésekre.

Béla

Business Analyst

quote

Tetszik a cég hozzáállása a munkavállalókhoz. Az UpScale foglalkozik a munkavállalókat érintő részletekkel.

Endre

Test Automation Engineer

quote

Egyre menőbb a cég, büszke vagyok, hogy itt dolgozok. Az, hogy valaki azt mondhatja, hogy szereplője annak ami történik…..

Zoli

Senior Backend Fejlesztő

quote

Inspirál a kollégák értékteremtése, folyamatosan tudunk tanulni egymástól. Szeretem, hogy napról napra hozzá tudok járulni ügyfeleink elégedettségéhez. Célunk minden ügyfelet boldoggá tenni a szuper megoldásainkkal.

Szabolcs

Ügyvezető - Üzletfejlesztés

quote

Mi vagyunk a legjobbak. Fiatalos, dinamikus a csapat. Az UpScale támogatja a fejlődést. Megfelelő projektek.

János

Teszt Menedzser

quote

Rugalmasság a dolgokban.

István

Senior Backend Fejlesztő

quote

Kiemelten a társaságot és a hangulatot tudnám mondani.

Balázs

Senior Backend Fejlesztő

quote

Menő új technológiákat lehet kipróbálni.

Barna

Senior Backend Fejlesztő

quote

Egy nagyvállalati környezetben dolgozhatok, de van egy kisebb családias összetartó csapat. Nagy a szakmai kompetencia.

Norbi

Medior Backend Fejlesztő

quote

Nem kell öt nappal hamarabb bejelenteni a szabadságom, jobb a kisebb légkör, mint egy nagybanki. Rugalmasság, nem kell adminisztrációval annyit szórakozni.

Barna

Senior Backend Fejlesztő

quote

Nagyon jó a csapat – nem túl nagy, nem túl kicsi, szerintem ez meghatározó a cégnél. Érdekesnek találom a banki közeget.

Péter

Teszt Automatizáló

quote

Jó érzés a cég növekedésének/fejlődésének részese lenni, és gyakran vannak új kihívások, nincs unalmas nap.

Anita

Irodavezető

quote

Szeretek egy olyan cégnél dolgozni, ahol az a cél, hogy minden belülről jöjjön... A növekedés motorja a sok értékes kolléga és a folyamatos tudásvágy, innovációs motiváció.

Szabolcs

Ügyvezető

quote

A munkabeosztás rugalmas, a csapat és munkakörnyezet pedig kiváló.

István

Java fejlesztő

quote

Az UpScale-nél az embereket nézik, segítőkészek és képzettek a munkatársak, szaktudásuk ellenére nem érzik magukat felsőbbrendűnek. Hozzáállásuk pozitív. Közvetlen a hangvétel és a vezetőséggel való kommunikáció is könnyű.

Tibor

Backend fejlesztő

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden problémára professzionális megoldást kínálunk. Keress minket bizalommal!

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!