Szolgáltatásaink

logo

Alkalmazásfejlesztés

Járjon egy lépéssel előrébb forradalmi alkalmazásfejlesztés-szolgáltatásainkkal.

Modern technológiákra szakosodtunk, mint például Flutter, Angular, React, Spring Boot 3, Docker, Kubernetes. Tapasztalt fejlesztőkből álló csapatunk elkötelezett magas teljesítményű, skálázható, felhasználóbarát alkalmazások fejlesztése iránt, amelyek új szintre emelik vállalkozását. Legyen szó rendszermodernizációról vagy egy új alkalmazás nulláról való felépítéséről, ránk számíthat. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi elmondjuk, hogyan tudunk segíteni, hogy egy lépéssel mindig a versenytársak előtt járjon.

Backend
Mozdítsa előre vállalkozását az UpScale Java backend fejlesztői szolgáltatásaival, a Spring Boot 3 keretrendszer segítségével. Szakértő csapatunk skálázható, stabil, magas teherbíró képességgel rendelkező, magas teljesítményű Java alkalmazások fejlesztésére specializálódott, és modern technológiákkal, megoldásokkal dolgozik. A Spring Boot 3 keretrendszer segítségével gyorsabban és kevesebb boilerplate kód felhasználásával fejlesztünk, ezáltal hatékonyabban és gördülékenyebben dolgozunk. Szolgáltatásaink közé tartozik microservice-ek, RESTful API-k, valamint olyan nagyvállalati alkalmazások fejlesztése, amelyek nagy forgalom és adatterhelés kezelésére képesek. Az UpScale Java backend fejlesztői szolgáltatásaival biztos lehet abban, hogy üzlete szilárd és megbízható alapokra épül. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi elmondjuk, hogyan tudunk segítséget nyújtani nagy teljesítményű és megbízható backend kialakításában.

Frontend
Készítsen vizuálisan lenyűgöző és felhasználóbarát felületet az UpScale frontend fejlesztői szolgáltatásaival. Szakértőkből álló csapatunk gyors válaszidőkkel, minden böngészővel kompatibilis, magas teljesítményű webalkalmazások fejlesztésére specializálódott, modern technológiák, valamint olyan keretrendszerek használatával, mint a React.js, Angular, Vue.js. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a UX/UI design-tól kezdve a fejlesztésen, tesztelésen át egészen a bevezetésig. Célunk olyan felhasználói élmény nyújtása, amely leköti és lenyűgözi a látogatót, valamint konverziónöveléssel és a felhasználói elégedettség növelésével jár. Az UpScale frontend fejlesztési szolgáltatásaival biztos lehet abban, hogy vizuálisan lenyűgöző és jól működő online felületet alakítunk ki. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi elmondjuk, hogyan tudunk segíteni hatásos és eredményeket generáló webes jelenlét kialakításában.

Kevesebb Több
logo

Cloud Native technológiai szolgáltatások

Használja ki a felhőalapú IT szolgáltatások potenciálját az UpScale Cloud Native technológiai szolgáltatásaival.

Szakértőink felhőalapú alkalmazások tervezésére, fejlesztésére és bevezetésére specializálódtak, amelyek skálázhatóak, magas teherbíró képességgel rendelkeznek/megbízhatóak, valamint könnyen fenntarthatóak. Olyan modern technológiákkal dolgozunk, mint a Kubernetes, Docker és a microservice-ek, hogy felhőben vagy bármilyen lokális környezetben futtatható megoldásokat hozzunk létre. Szolgáltatásainkkal kihasználhatja a felhőalapú megoldások előnyeit, mint például a skálázhatóság, költségcsökkentés és a magasabb megbízhatóság. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és elmondjuk, hogyan tudjuk a következő szintre emelni vállalkozását a Cloud Native technológia segítségével.

Kevesebb Több
logo

Rendszerintegráció és tanácsadás

Használja ki technológiája teljes potenciálját az UpScale rendszerintegrációs és tanácsadói szolgáltatásaival.

Szakértői csapatunk átfogó tapasztalattal rendelkezik különböző rendszerek és technológiák integrálásában, így összefüggő és gördülékeny megoldásokat kínálunk. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a becsléstől a tervezésen és a kivitelezésen át egészen a támogatásig. Célunk, hogy kihozzuk a maximumot cége technológiájából, növeljük a hatékonyságot és segítsük a fejlődést. Legyen szó új rendszer integrálásáról vagy egy meglévő optimalizálásáról, az UpScale tapasztalt kollégáinak megvan a tudása, hogy segítsenek elérni céljait. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudhasson rendszerintegrációs és tanácsadói szolgáltatásainkról.

Kevesebb Több
logo

MI szolgáltatások

Aknázza ki a mesterséges intelligencia adta lehetőségeket az UpScale MI szolgáltatásaival.

Szakértői csapatunk gépi látás, magas szintű adatelemzés és automatizációs megoldásokra specializálódott, amelyek elősegítik a jobb döntéshozatalt, növelik a hatékonyságot és előre mozdítják a növekedést. Olyan modern technológiákat használunk, mint a gépi tanulás, mély tanulás, valamint természetes nyelvfeldolgozás, mindezt személyre szabott megoldások kialakítása érdekében, amelyek megfelelnek cége elvárásainak. Ismétlődő feladatok automatizálásához, adatokból való információszerzéshez és az ügyfél élmény növeléséhez egyaránt megvan a tudásunk és a tapasztalatunk, ezzel segítve cégét céljai elérésében. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és elmondjuk, hogyan tudunk segíteni a mesterséges intelligencia adta lehetőségek kiaknázásában üzleti céljai elérésének érdekében.

Kevesebb Több
logo

Fejlesztői csapat kiszervezése

Emelje új szintre szoftverfejlesztői kompetenciáit az UpScale kiszervezett fejlesztői csapatával.

Szakértői csapatunk elhivatott, magasan képzett fejlesztőkből és IT szakemberekből áll, akik készek, hogy helyszíni vagy távmunkában segítsék cége projektjeit, kezdeményezéseit. Széleskörű szolgáltatást nyújtunk, alkalmazásfejlesztéstől a rendszerintegrációig, és együttműködünk, hogy az elvárásoknak és egyedi igényeknek megfelelően személyre szabott megoldást dolgozzunk ki. Az UpScale fejlesztői csapata kiszervezésének köszönhetően a legkiemelkedőbb szakemberekkel dolgozhat együtt a munkaerő-igazgatás terhe nélkül, és szükség szerint változtathatja csapata létszámát. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és elmondjuk, hogyan tudunk segíteni szoftverfejlesztési céljai elérésében.

Kevesebb Több
logo

Body Leasing szolgáltatás

A felvételi procedúra bonyodalmai nélkül. Szeretné bővíteni csapatát?

Az UpScale body leasing szolgáltatása kellő rugalmasságot és skálázhatóságot nyújtja. Magasan képzett szoftverfejlesztőink és IT szakértőink készek, hogy a helyszínen vagy távmunkában segítsék cége projektjeit, kezdeményezéseit. Széleskörű szolgáltatást nyújtunk az alkalmazásfejlesztéstől a rendszerintegrációig, és együttműködünk, hogy cége elvárásainak és egyedi igényeinek megfelelő, személyre szabott megoldást dolgozzunk ki. Az UpScale body leasing szolgáltatásával a legkiemelkedőbb szakemberekkel dolgozhat együtt a munkaerő-igazgatás terhe nélkül. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és elmondjuk, hogyan tudjuk előre segíteni cége növekedését.

Kevesebb Több
logo

Minőségbiztosítás

Az UpScale-nél büszkék vagyunk olyan első osztályú szoftverfejlesztői szolgáltatások nyújtására, amelyek alapja a minőség és a megbízhatóság.

Csapatunk az ipari sztenderdeknek megfelelő módszerekkel dolgozik, mint az agilitás és a scrum, így biztosítva, hogy minden projekt időben és a költségkereten belül elkészül. Szigorú tesztelési procedúrát alkalmazunk, ideértve a manuális és az automata tesztelést, ezzel biztosítva, hogy a végeredmény a lehető legmagasabb minőségű legyen. Továbbá, folyamatos karbantartást és támogatást végzünk, hogy biztosítsuk a szoftver állandó, optimális működését. Bízza az UpScale-re szoftverfejlesztési igényeit és tapasztalja meg, milyen egy megbízható partnerrel dolgozni.

Kevesebb Több
logo

DevOps szolgáltatások

Emelje új szintre szoftverfejlesztői kompetenciáit az UpScale DevOps szolgáltatásaival.

Szakértői csapatunk DevOps eljárások és eszközök alkalmazására specializálódott, hogy a fejlesztés, tesztelés és bevezetés folyamataiban minél gyorsabban és hatékonyabban segíthessen. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, ideértve többek között a CI/CD (continuous integration, continuous delivery, azaz folyamatos integráció, folyamatos szállítás), valamint az infrastruktúra mint kód gyakorlatát. Folyamatos karbantartást és támogatást nyújtunk, így biztosítva a rendszer zökkenőmentes működését. Az UpScale DevOps szolgáltatásaival csökkentheti a leállási időt, növelheti a hatékonyságot és gyorsabban nyújthat magas minőségű szoftvert ügyfeleinek. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi elmondjuk, hogyan tudunk segíteni, hogy egy lépéssel a versenytársak előtt járjon.

Kevesebb Több
logo

Üzleti elemző szolgáltatások

Üzleti elemzői szolgáltatásunk átfogó megközelítést nyújt a cége egyéni igényeinek megértésére és az egyéni problémák kezelésére.

Szakértőkből álló csapatunk cégével együttműködve azonosítja a fejlesztendő területeket, meghatározza az üzleti követelményeket, valamint kidolgoz egy olyan tervet, amely a legmodernebb szoftverfejlesztői technológiák alkalmazásával nyújt megoldást. Akár a folyamatok korszerűsítéséről, a hatékonyság vagy a bevétel növeléséről van szó, üzleti elemzőinknek megvannak a képességeik és a tapasztalatuk, hogy segítsenek elérni céljait. Bízzon bennünk, és mi segítünk a versenytársak előtt járni és növekedést elérni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi elmondjuk, hogyan tudunk segíteni.

Kevesebb Több
logo

Modernizációs szolgáltatások

Az UpScale modernizációs szolgáltatásaival nagyvállalatok legacy rendszereit segítünk modernizálni.

Monolit rendszerek lebontására specializálódtunk, amelyeket modern, konténerizált mikroszolgáltatásokra cserélünk a legújabb technológiai eszközök használatával. Ez a folyamat gyakran magába foglalja a felhőbe költözést, olyan módszerek használatával, mint a Strangler Pattern vagy az MVP módszer. Szolgáltatásaink eredményeképp masszív rendszereket hozunk létre fokozott teljesítménnyel, megbízhatósággal és elérhetőséggel, miközben csökkentjük a költségeket a nyílt forráskódú megoldások használatával és hatékonyabb erőforrás-felhasználással. Ügyfeleink előnyére válik a könnyedebb hibaelhárítás és karbantartás, ezzel fokozott üzleti előnyökhöz vezetve. Keressen fel minket, és mi modernizáljuk legacy rendszerét, elérve ezzel digitális transzformációs céljait.

Kevesebb Több
tech_bg

Technológiák,
amikkel dolgozunk

Java

Backend fejlesztői csapatunk rendkívüli tudással rendelkezik a Java programnyelvben és annak környezetében.

Széleskörű tapasztalatunk van Java, valamint annak keretrendszerei területén, mint például a Spring vagy az Akka. Csapatunk jártas magas teljesítményű, skálázható és biztonságos rendszerek kiépítésében. A Java olyan fejlett, masszív, platformfüggetlen programnyelv, amely ideális nagyvállalati alkalmazásokhoz. Fejlesztőink szakértők RESTful webszolgáltatások, mikroszolgáltatások kialakításában, valamint különféle adatbázisok és más rendszerek integrálásában. Naprakészek vagyunk a Java környezet fejlesztéseivel, és folyamatosan képezzük magunkat új technológiák alkalmazásában, hogy a lehető legjobb megoldást nyújthassuk ügyfeleinknek. Cégünkkel biztos lehet abban, hogy backend rendszere a legmodernebb és leghatékonyabb Java technológiákkal fejlesztjük, stabil és fenntartható kódbázist eredményezve.

Kevesebb Több

Spring Boot 3

Java backend fejlesztő csapatunk Spring Boot-ot használ masszív, nagy teljesítményű webes alkalmazások fejlesztéséhez.

A Spring Boot egy olyan keretrendszer, amelyben webes alkalmazásokat tudunk fejleszteni a Spring Framework segítségével. Célja, hogy megkönnyítse egyedülálló, Spring-alapú, üzemképes alkalmazások létrehozását, amelyek könnyen telepíthetők és futtathatók.

A Spring Boot használatának egyik legfontosabb előnye, hogy képes automatikusan konfigurálni a komponensek és szolgáltatások széles körét, például adatbázisokat és biztonsági szolgáltatásokat. Ez lehetővé teszi, hogy fejlesztőink minőségi alkalmazáskódok írására összpontosíthassanak, kihasználva az ipari szabványú technológiák előnyeit.

A Spring Boot segítségével fejlesztőcsapatunk gyorsan és egyszerűen tud létrehozni új projekteket, és percek alatt üzembe is helyezi azokat. A Spring Boot emellett számos üzemkész funkciót is biztosít, például metrikákat és állapotellenőrzéseket, melyek segítségével felügyelhetjük és karbantarthatjuk alkalmazásainkat éles működési környezetben.

Cégünk büszke arra, hogy a Spring Boot-ot használjuk Java backend fejlesztéshez, mivel így nagy teljesítményű, megbízható webes alkalmazásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

Kevesebb Több

Cloud Native Applications

Fejlesztői csapatunk jártas felhőalapú alkalmazások fejlesztésében és bevezetésében.

Ismerjük a felhőalapú megközelítés előnyeit és kihívásait egyaránt, valamint a legmodernebb technológiákkal és bevált módszerekkel dolgozunk, hogy ügyfeleink számára skálázható, rugalmas és biztonságos alkalmazásokat biztosítsunk. Különféle felhőplatformokon való alkalmazásbevezetésben is van tapasztalatunk: AWS, Azure, GCP. Szakértelmünkkel segíteni tudunk az alkalmazásai felhőbe költöztetésében, újraépítésében felhőalapú infrastruktúrákhoz vagy új felhőalapú alkalmazások létrehozásában, amelyek kihasználják a felhő nyújtotta rugalmasságot és skálázhatóságot. Alaposan ismerjük a felhőalapú alkalmazások révén kiépíthető üzleti kapcsolatokat, és szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel az innovációs és növekedési lehetőségek azonosításában. Bízza ránk felhőalapú alkalmazásait, és mi segítünk elérni üzleti céljait.

Kevesebb Több

Amazon Web Services

Java backend fejlesztő csapatunk az Amazon Web Services (AWS) szolgáltatásait használja skálázható, magas teljesítményű webapplikációk fejlesztéséhez és bevezetéséhez.

Az AWS általunk használt egyik legfontosabb jellemzője a Lambda szerver nélküli technológia. Az AWS Lambda lehetővé teszi fejlesztőink számára, hogy szerverek biztosítása és kezelése nélkül futtassanak kódokat. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazáskód megírására fókuszálhatunk, az AWS kezeli a mögötte lévő infrastruktúrát. Ez költségcsökkentéssel és hatékonyságnöveléssel jár ügyfeleink számára.

Az AWS Lambda zökkenőmentesen integrálható más AWS-szolgáltatásokkal, mint az Amazon S3 és az Amazon DynamoDB. Ez lehetővé teszi, hogy nagymértékben skálázható, eseményvezérelt alkalmazásokat fejlesszünk. Ezáltal alkalmazásaink és mikroszolgáltatásaink könnyen fejleszthetők és alkalmazhatóak szervermentes környezetben. Cégünk büszke arra, hogy AWS Lambdát használ Java backend fejlesztői szolgáltatásaink részeként, mivel segítségével költséghatékony, nagy mértékben skálázható webalkalmazásokat nyújthatunk ügyfeleinknek. Biztosak vagyunk benne, hogy ennek a technológiának a segítségével a jövőben még nagyobb teljesítményű megoldásokat nyújthatunk ügyfeleinknek.

Kevesebb Több

Google Cloud Platform

Fejlesztői csapatunk skálázható, nagy teljesítményű alkalmazások fejlesztésére és bevezetésére használja a Google Cloud Platformot (GCP).

A GCP átfogó eszközkészletet és szolgáltatásokat nyújt, így könnyen fejlesztjük, menedzseljük és futtatjuk alkalmazásainkat Google infrastruktúrában.

A GCP általunk használt egyik legfontosabb funkciója a Kubernetes Engine (GKE), amely egy nagy teljesítményű és rugalmas rendszer a konténerizált alkalmazások kezelésére. Ez lehetővé teszi fejlesztőink számára az alkalmazások könnyed kezelhetőségét, beveztését, skálázhatóságot, valamint a konténerizáció adta lehetőségek kihasználását, mint például a nagyobb hordozhatóságot, skálázhatóságot és a biztonságot.

A GCP más szolgáltatások széles skáláját is biztosítja, mint a Cloud SQL, Cloud Datastore (felhőadatbázis) és BigQuery, amelynek köszönhetően könnyen tárolunk, kezelünk és elemzünk nagymennyiségű adatot. Így hatékony adatvezérelt megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek.

Cégünk a Google Cloud Platform használatával költséghatékony, magasan skálázható webalkalmazásokat nyújt ügyfeleink számára. Biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben a GCP-nek köszönhetően még nagyobb teljesítményű megoldásokat nyújtunk.

Kevesebb Több

Microsoft Azure

Java backend fejlesztői csapatunk a Microsoft Azure-t használja skálázható, nagy teljesítményű webalkalmazások fejlesztésére és bevezetésére.

Az Azure egyik fő funkciója Functions elnevezésű szervermentes technológiája.

Az Azure Functions lehetővé teszi fejlesztőink számára, hogy szerverek biztosítása és kezelése nélkül futtassanak kódokat, megkönnyítve ezzel az eseményvezérelt, szervermentes alkalmazások írását és bevezetését. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazáskód megírására koncentrálhatunk, az Azure kezeli a mögöttes infrastruktúrát. Ez a megoldás költségcsökkentéssel és nagyobb hatékonysággal jár ügyfeleink számára.

Az Azure Functions zökkenőmentesen integrálható más Azure-szolgáltatásokkal, mint az Azure Storage és az Azure Event Grid, lehetővé téveszámunkra, hogy nagymértékben skálázható, eseményvezérelt alkalmazásokat fejlesszünk, amelyek képesek reagálni az adatokban vagy a rendszereseményekben bekövetkező változásokra. Így könnyen fejleszthetők és alkalmazhatók applikációink szervermentes környezetben.

Cégünk büszke, hogy az Azure Functionst használja Java backend fejlesztői szolgáltatásai részeként, mivel lehetővé teszi számunkra költséghatékony, magasan skálázható webalkalmazások leszállítását ügyfeleinknek. Biztosak vagyunk benne, hogy ezzel a technológiával a jövőben még nagyobb teljesítményű és hatékonyabb megoldásokat tudunk nyújtani.

Kevesebb Több

Mikro-szolgáltatások

Fejlesztőcsapatunk microservice architektúrát alkalmaz skálázható, nagy teljesítményű webalkalmazások fejlesztéséhez.

A microservice architektúra egy olyan megoldás, amely során a monolit alkalmazásokat kis, egymástól függetlenül alkamazható szolgáltatásokra bontjuk. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy alkalmazásainkat modulárisabb és hatékonyabb módon fejlesszük, teszteljük és vezessük be.

Az egyik fő előnye a mikroszolgáltatások használatának, hogy sokkal agilisabb módon fejlesztjük és vezetjük be alkalmazásainkat. Ez azt jelenti, hogy egy-egy service-en gyorsan tudunk változtatásokat, frissítéseket végezni, anélkül, hogy ez hatással lenne az egész alkalmazásra. Továbbá, lehetővé teszi számunkra, hogy az alkalmazás különböző részeit egymástól függetlenül skálázzuk, így pedig könnyen kezelhetőek a nagy forgalmú terhelések.

Konténerizációs technológiát is alkalmazunk mikroszolgáltatásaink telepítéséhez, mint például a Docker. Ezzel az egész fejlesztési, tesztelési folyamat alatt és az előállítási környezetben konzisztenciát tudunk biztosítani, valamint könnyen áthelyezzük service-einket egy adott környezetből egy másféle környezetbe.

Cégünk büszke, hogy microservice architektúrát alkalmaz fejlesztői folyamatai során, mivel így nagy mértékben skálázható, rugalmas és karbantartható webalkalmazásokat nyújtunk ügyfeleinknek. Biztosak vagyunk benne, hogy ezáltal a jövőben még nagyobb teljesítményű megoldásokat tudunk nyújtani ügyfeleink számára.

Kevesebb Több

Kubernetes

Fejlesztői csapatunk konténerizált alkalmazások kezelésére és összehangolására Kubernetest használ.

A Kubernetes egy nyílt forráskodú konténerirányító rendszer, amely automatizálja a konténerizált alkalmazások bevezetését, skálázását és kezelését. Ez lehetővé teszi fejlesztőink számára, hogy az alkalmazások fejlesztésére és bevezetésére koncentráljanak, a mögöttes infrastruktúra menedzselése helyett.

A Kubernetes egyik legfőbb előnye a futtatott konténerek számának automatikus skálázása és kezelése az alkalmazás igényei alapján. Ezáltal biztosítani tudjuk, hogy alkalmazásaink nagyforgalmú terhelést bírnak, és egyszerűbben elvégezhető a hibaelhárítás.

A Kubernetes számos más funkcióval rendelkezik, ilyen az automata önjavítás, a gördülő frissítések (rolling updates) és az automatikus terheléselosztás, amely segít biztosítani, hogy az alkalmazásaink mindig elérhetőek és teljesítőképesek legyenek.

Cégünk büszke arra, hogy a Kubernetest használja fejlesztési folyamatai részeként, mivel így nagymértékben skálázható, megbízható és könnyen kezelhető konténerizált alkalmazásokat tudunk leszállítani ügyfeleinknek. Biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben ezzel a technológiával még magasabb szintű megoldásokat tudunk nyújtani.

Kevesebb Több

OpenShift

Fejlesztői csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik az OpenShift terén, amely a vezető Kubernetes-alapú felület konténeralapú alkalmazások fejlesztésére és bevezetésére.

Ismerjük az OpenShift egyedi előnyeit és kihívásait, valamint architektúráját, komponenseit és legjobb gyakorlatait. Tapasztaltak vagyunk nagyszabású, nagy rendelkezésre állású Openshift klaszterek bevezetésében és karbantartásában, valamint ügyfeleink számára CI/CD pipeline-t valósítottunk meg, biztonsági felügyeletet, monitorozást végeztünk OpenShiften. Alaposan ismerjük az OpenShift segítségével kiépíthető üzleti kapcsolatokat is, és szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy azonosítsuk az innovációs és növekedési lehetőségeket. Bízza ránk projektjét és mi hasznosítjuk az OpenShift előnyeit, hogy elérje üzleti céljait.

Kevesebb Több

Angular

Frontend fejlesztői csapatunk Angular használatával fejleszt dinamikus, nagy teljesítményű webalkalmazásokat.

Az Angular egy nyílt forráskodú JavaScript keretrendszer, amelyet a Google fejlesztett és tart fenn. Az Angular lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy komplex webalkalmazásokat magas szintű karbantarthatósággal és skálázhatósággal fejlesszenek.

Egyik fő jellemzője, hogy újrahasználható komponenseket tud létrehozni, amely lehetővé teszi frontend fejlesztőink számára, hogy könnyedén fejlesszenek és tartsanak fenn nagyméretű, összetett webalkalmazásokat. Az Angular olyan hatékony eszközöket és funkciókat biztosít, mint a függőségi injektálás és az adatkötés, amelyek lehetővé teszik fejlesztőink számára, hogy magas szintű tesztelhetőséggel és karbantarthatósággal rendelkező webalkalmazásokat építsenek.

Másik előnye, hogy támogatja a progresszív webalkalmazásokat (PWA), ennek köszönhetően pedig gyors, megbízható és offline-képes webalkalmazások szállítunk le, amelyek bármilyen platformon futtathatók.

Cégünk büszke, hogy Angulart használ frontend fejlesztésre, mivel így nagy teljesítményű, dinamikus webalkalmazásokat tudunk fejleszteni ügyfeleink számára. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a technológia a jövőben is segítségünkre lesz magasszintű megoldások nyújtásában.

Kevesebb Több

TypeScript

A TypeScript a JavaScript hatékony kiterjesztése, amely opcionális statikus tipizálással és más fejlett funkciókkal egészíti ki a JavaScriptet.

Csapatunk nagy szakértelemmel rendelkezik a Typescriptben és annak különböző funkcióiban, például az osztályokban, interfészekben és dekorátorokban. TypeScriptet használunk nagyszabású, robusztus és karbantartható webalkalmazások létrehozásához. A Typerscript statikus tipizálása jobb kódkiszámíthatóságot biztosít és csökkenti a futásidejű hibák számát. Jobb kódrefaktorálást, fejlesztést és eszköztárat biztosít, megkönnyítve a hibák azonosítását és javítását. Továbbá, a TypeScript széles körben támogatott a JavaScript közösségben, rengeteg népszerű könyvtárával és keretrendszerével, amelyek beépített TypeScript-támogatással rendelkeznek. Cégünkkel biztos lehet benne, hogy webfejlesztési projektjei a legmodernebb és leghatékonyabb TypScript technológiákkal készülnek, amely stabilabb és fenntarthatóbb kódbázist eredményez.

Kevesebb Több

JavaScript

A JavaScript egy sokoldalú, széles körben használt programnyelv, amely nélkülözhetetlen interaktív és dinamikus webalkalmazások létrehozásához.

Csapatunk magasan képzett JavaScript-ben, valamint olyan keretrendszerekben és könyvtárakban, mint a React, Angular és Vue.js. A JavaScript-et használjuk, hogy gyors válaszképes és felhasználóbarát felületet hozzunk létre valós idejű frissítésekkel, és más funkciókkal, amelyek javítják a felhasználói élményt. Fejlesztőink szakértők a JavaScript különféle webfejlesztési projektekben való alkalmazásában, például single-page applicationsben, progresszív webes alkalmazásokban és dinamikus weboldalakban. Folyamatosan frissítjük tudásunkat és kompetenciáinkat, így tartjuk a lépést a legújabb fejlesztésekkel a JavaScript-ben és ökoszisztémájában. Cégünkkel biztos lehet benne, hogy webfejlesztő projektje a legmodernebb és leghatékonyabb JavaScript technológiákra épül.

Kevesebb Több

React

Frontend fejlesztői csapatunk a React-et használja dinamikus, magas teljesítményű webalkalmazások fejlesztésére.

A React egy nyílt forráskódú, JavaScript könyvtár, amelyet a Facebook fejlesztett és tart fent. Ez a technológia lehetővé teszi fejlesztőink számára, hogy komponens alapú architektúra használatával hozzanak létre felhasználói felületeket.

Egyik legfontosabb jellemzője a Reactnek, hogy hatékonyan képes frissíteni és renderelni komponenseket, így frontend csapatunk olyan webalkalmazásokat fejleszt, amelyek nagy forgalmú terhelés kezelésére képesek, valamint zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtanak. A React olyan hatékony ezközkészletet biztosít, mint a JSX, amely lehetővé teszi, hogy fejlesztőink HTML jellegű elemeket JavaScriptben írjanak meg, és kombinálják azokat JavaScript kódokkal.

Másik előnye a Reactnek, hogy más JavaScript könyvtárakkal és keretrendszerekkel zökkenőmentesen lehet használni, így könnyebb integrálni más technológiákkal, miközben mégis komplex webalkalmazást tudunk leszállítani.

Cégünk büszke, hogy React-tal dolgozik a frontend fejlesztés során, mivel segítségével nagy teljesítményű, dinamikus webalkalmazásokat fejlesztünk ügyfeleink számára. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a technológia a jövőben is azt eredményezi majd, hogy még nagyobb szabású megoldásokat tudjunk nyújtani.

Kevesebb Több

Flutter

Az UpScale-nél büszkék vagyunk arra, hogy szakértőink jártasak olyan modern technológiák alkalmazásában, mint a Flutter, amely egy nyílt forráskódú, a Google által létrehozott, mobilalkalmazások fejlesztésére használt keretrendszer.

Csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik kiváló minőségű, funkciókban gazdag mobilalkalmazások fejlesztésében a Flutter segítségével. Ismerjük a keretrendszer képességeit és tudjuk, hogyan használjuk ki azokat, hogy lenyűgöző, gyors válaszképes, hatékony felhasználói felületeket hozzunk létre.

A Flutterrel kapcsolatos szakértelmünk többek között a következőket foglalja magában:

 • Személyre szabott widgetek és animációk
 • Több platformra szánt fejlesztés
 • Integráció a Firebase-zel és más backend szolgáltatásokkal
 • Alkalmazások fejlesztése és bevezetése az App Store-ra és Play Store-ra
 • Állapotkezelés a szolgáltatóvaé és BLoC-kal
 • Push-értesítők és alkalmazáson belüli vásárlások
 • Kisegítő lehetőségek és lokalizáció

Számos eredményt értünk már el sikeres Flutter projektek leszállításában különböző iparágakban, például az ingatlan- és pénzügyi szektorban.

Ha egy olyan csapatot keres, amely mobilalkalmazással kapcsolatos ötleteit megvalósítja, méghozzá a legújabb technológiák használatával, ne keressen tovább az UpScale-nél.

Kevesebb Több

IOS, Android

Az UpScale-nél kiváló minőségű, funkciókban gazdag mobilalkalmazások fejlesztésére specializálódtunk, iOS és Android felületre egyaránt.

Csapatunknak széleskörű tapasztalattal rendelkezik mobilalkalmazások fejlesztése, tesztelése és bevezetése terén, amelyeket optimalizálunk a felület sajátos jellemzőinek megfelelően. Ismerjük a felületek egyedi kialakítását, valamint technológiai követelményeit, és tudjuk, hogyan hozzunk létre a felhasználó igényeire szabott, megnyerő/magával ragadó felhasználói élményt.

Tapasztalatunk mobilalkalmazások fejlesztése terén többek között a következőket foglalja magába:

 • Több platformra szánt fejlesztés a Flutter és a React Native segítségével
 • Natív fejlesztés Swift és Kotlin használatával
 • Integráció a Firebase-zel és más backend szolgáltatásokkal
 • Alkalmazások fejlesztése és bevezetése az App Store-ra és a Play Store-ra
 • Push-értesítők és alkalmazáson belüli vásárlások
 • Kisegítő lehetőségek és lokalizáció

Számos eredményt értünk el sikeres mobilalkalmazások leszállításában különböző iparágakban.

Ha olyan csapatot keres, amely mobilalkalmazással kapcsolatos ötleteit meg tudja valósítani iOS és Android felületre egyaránt, ne keressen tovább, az UpScale képes erre.

Kevesebb Több

Minőségbiztosítás

Az UpScale-nél büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű kódokat szállítunk le ügyfeleinknek.

Ennek eléréséhez számos modern technológiát használunk, valamint Java programnyelvet Spring Boot 3 keretrendszerrel.

Fejlesztési folyamatunk több kulcsfontosságú elemet tartalmaz az átfogó minőségbiztosítás érdekében. Ezek közé tartoznak:

 • Test-Driven Development (TDD), azaz tesztvezérelt fejlesztés, ezzel biztosítjuk, hogy minden kód alaposan, átfogóan tesztelt alkalmazás előtt
 • Folyamatos integráció (CI) és folyamatos szállítás (CD), a változások gyors és hatékony integrálásának és alkamazásának biztosítása érdekében
 • Kódellenőrzések, hogy biztosítsuk, minden kódot több fejlesztő is felülvizsgált alkalmazás előtt
 • Automatizált tesztelés, amellyel biztosítjuk, hogy minden alaposan tesztelve volt alkalmazás előtt
 • Performancia tesztelés, így biztosítjuk, hogy a kódunk optimalizálva van a működéshez

Ezen elvek és gyakorlatok beépítésével tudjuk biztosítani, hogy a kód, amelyet leszállítunk ügyfeleinknek, a lehető legmagasabb minőségű.

Kevesebb Több

Selenium

QA csapatunk, amelyben manuális és automata tesztelők is tartoznak, a Seleniumot használja webalkalmazások tesztelésének automatizálására.

A Selenium egy nyílt forráskódú automatizációs tesztelői keretrendszer, amely számos böngészőt támogat, köztük a Chrome-ot, Firefoxot és a Safarit, valamint számos operációs rendszert, beleértve a Windowst, Macet és a Linuxot.

A Selenium alkalmazásának egyik fő előnye, hogy a tesztelési feladatok széles skáláját képes automatizálni, ideértve a funkcionális, regressziós és a performancia??? tesztelést. Ez lehetővé teszi QA csapatunk számára, hogy gyorsan és könnyedén ellenőrizze, az alkalmazásunk az elvárásoknak megfelelően működik-e, valamint hogy minden problémát még azelőtt észrevegyünk és kijavítsunk, mielőtt azok eljutnának az ügyfeleinkhez.

A Selenium számos funkciót nyújt: több programnyelvet is támogat, mint a Python és a Java, ez pedig lehetővé teszi QA csapatunk számára, hogy olyan programnyelven írják a tesztelési szkripteket, amely számukra a legmegfelelőbb.

Cégünk büszke arra, hogy a Selenium része QA folyamatainknak, mivel segít, hogy kiváló minőségű, hibamentes alkalmazásokat szállítsunk le ügyfeleinknek. Biztosak vagyunk abban, hogy a jövőben ez a technológia segíteni fog szoftvertermékeink minőségének fejlesztésében.

Kevesebb Több

Appium

Manuális tesztelőkből és teszt-automatizálási szakértőkből álló QA csapatunk az Appiumot használja a mobilalkalmazások tesztelésének automatizálására.

Az Appium egy nyílt forráskódú automata tesztelési keretrendszer, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára a mobilalkalmazások tesztelését Android és iOS platformokon egyaránt. Több programozási nyelvet, például Java, Ruby, Python, stb. is támogat.

Az Appium használatának egyik legfőbb előnye, hogy a mobilalkalmazások tesztelési feladatainak széles skáláját tudja automatizálni, beleértve a funkcionális tesztelést, a regressziós tesztelést és a performancia tesztelést. Ezáltal a QA csapatunk gyorsan és egyszerűen tudja ellenőrizni, hogy mobilalkalmazásaink az elvárásoknak megfelelően működnek-e, és még azelőtt felismeri és kijavítja a problémákat, mielőtt azok ügyfeleinkhez jutnának.

Az Appium emellett számos más funkcióval is rendelkezik, mint például a párhuzamos tesztelés támogatása, amely lehetővé teszi QA csapatunk számára, hogy egyszerre több tesztet futtasson, valamint a más tesztelési keretrendszerekkel, például a Seleniummal való integráció, amely segít QA csapatunknak abban, hogy szakértőink a tesztelési szkripteket azon a programozási nyelven írják, amelyhez a legjobban értenek.

Vállalatunk büszke arra, hogy az Appiumot a QA-folyamat részeként használjuk. Ennek köszönhetően kiváló minőségű, hibamentes mobilalkalmazásokat tudunk szállítani ügyfeleinknek. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a technológia a jövőben is szoftvertermékeink magas minőségét biztosítja.

Kevesebb Több

Cucumber

Manuális tesztelőkből és teszt-automatizálási szakértőkből álló QA csapatunk a Cucumbert használja az acceptance testing automatizálására.

A Cucumber egy nyílt forráskódú eszköz, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a teszteket egyszerű, a technikai és nem technikai csapattagok számára egyaránt könnyen érthető, természetes nyelvi formátumban írják meg. Több programozási nyelvet támogat, például Java, Ruby és Python.

A Cucumber használatának egyik legfőbb előnye, hogy QA csapatunk számára lehetővé teszi a tesztek olyan formában történő megírását, amely könnyen érthető mind a fejlesztők, mind a nem technikai érdekeltek, például az üzleti elemzők vagy a terméktulajdonosok számára. Ez segít abban, hogy mindenki egységesen lássa, mit kell tesztelni, és mi az elvárt eredmény.

A Cucumber emellett számos más funkciót is biztosít, mint például a párhuzamos tesztelés támogatása, amely lehetővé teszi a QA csapatunk számára, hogy egyszerre több tesztet futtasson, valamint a más tesztelési keretrendszerekkel, például a Seleniummal való integráció, amely segít QA csapatunknak a tesztek automatizálásában.

Cégünk büszke arra, hogy a Cucumbert a QA-folyamat részeként használjuk. Ennek köszönhetően kiváló minőségű, hibamentes szoftvert tudunk szállítani, amely egyszerre felel meg a szakértő és a nem szakmabeli érdekeltek igényeinek. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a technológia a jövőben is szoftvertermékeink magas minőségét biztosítja.

Kevesebb Több

Service Mesh Solutions

Fejlesztőcsapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a Service Mesh megoldások építésében és telepítésében olyan technológiák felhasználásával, mint az Istio és a Celium.

Ismerjük a szolgáltatáshálók használatának egyedi előnyeit és kihívásait, valamint az Istio és a Celium architektúráját, komponenseit és legjobb gyakorlatait. Tapasztalatunk van a szolgáltatáshálók nagyméretű, nagy rendelkezésre állású környezetekben történő bevezetésében és karbantartásában, és segítettünk ügyfeleinknek olyan fejlett funkciók megvalósításában, mint a hálózati forgalomirányítás, a szolgáltatások közötti hitelesítés és engedélyezés, valamint a megfigyelhetőség. Csapatunk jártas az Istio és a Celium konfigurálásában és finomhangolásában az adott felhasználási esetekhez, valamint más eszközökkel, például a Prometheusszal és a Grafanával való integrálásában a monitoring és a megfigyelhetőség érdekében. Emellett mélyen ismerjük a szolgáltatáshálós megoldásokon keresztül kiépíthető üzleti kapcsolatokat, és szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel a növekedési és innovációs lehetőségek azonosítása érdekében. Velünk biztosan képes lesz kihasználni az Istio és a Celium szolgáltatáshálós megoldások előnyeit, valamint elérni üzleti céljait.

Kevesebb Több

CI/CD

Fejlesztőcsapatunk CI/CD (Continuous Integration and Continuous Deployment) eljárásokat alkalmaz annak érdekében, hogy magas színvonalú szoftvereket fejlesszünk, és azokat időben eljuttassuk ügyfeleinkhez.

A CI/CD olyan szoftverfejlesztési eljárások összessége, amelyek célja, hogy automatizálják a szoftverváltozások létrehozásának, tesztelésének és bevezetésének folyamatát. A CI/CD használatával a fejlesztési folyamat korai szakaszában észlelhetjük és javíthatjuk is a problémákat, valamint gyorsabban és gyakrabban telepíthetünk új funkciókat és hibajavításokat ügyfeleink számára.

Olyan eszközökkel automatizáljuk a szoftverek folyamatos fejlesztését, tesztelését és a módosítások bevezetését, mint a Jenkins, TravisCI, CircleCI, GitLab CI/CD – ez lehetővé teszi számunkra, hogy a több fejlesztő által elvégzett változtatásokat rendszeres időközönként integráljuk és teszteljük, gyors visszajelzéseket adva a kód minőségéről és csökkentve az integrációs problémák kockázatát.

Vállalatunk büszke arra, hogy a CI/CD-t fejlesztési folyamatunk részeként használjuk, mivel ez segít abban, hogy rövidebb idő alatt kiváló minőségű szoftvert tudjunk szállítani ügyfeleinknek. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a módszer a jövőben is segíteni fog nekünk abban, hogy folyamatosan fejlesszük szoftvertermékeink minőségét és a leszállítási sebességet.

Kevesebb Több

CI/CD pipeline eszközök

Néhány népszerű CI/CD pipeline eszköz és legfontosabb jellemzőik:

 1. Jenkins:
 • Nyílt forráskódú automatizálási szerver
 • Több SCM (forráskód-kezelő) rendszer támogatása
 • Bővíthető pluginekkel
 • Osztott építési környezet
 • Könnyű integráció más eszközökkel
 • Számos nyelv támogatása
 1. Travis CI:
 • Felhőalapú, könnyen integrálható a GitHub-bal
 • Több nyelv támogatása
 • Egyszerű konfiguráció .travis.yml fájlok használatával
 • Automatizált tesztelés és üzembe helyezés
 • Nyílt forráskódú projektek esetében ingyenes
 1. CircleCI:
 • Felhőalapú, gyors és hatékony fordítás és tesztfeldolgozás
 • Több nyelv támogatása
 • Könnyű integráció a GitHub-bal és más platformokkal
 • Automatizált tesztelés és üzembe helyezés
 • Testreszabható munkafolyamatok
 1. GitLab CI/CD:
 • Beépített folyamatos integrációs, szállítási és telepítési megoldás a GitLab platformon belül
 • Több nyelv támogatása
 • Könnyű integráció a GitLab-bal és más platformokkal
 • Automatizált tesztelés és telepítés
 • Testreszabható pipeline-ok
 1. AWS CodePipeline:
 • Teljes mértékig kontrollált, folyamatos teljesítési/SZÁLLÍTÁSI? szolgáltatás
 • Könnyű integráció más AWS szolgáltatásokkal
 • Több nyelv támogatása
 • Automatizált tesztelés és telepítés
 • Testreszabható munkafolyamatok
 • Kiadási folyamat vizualizálásának, auditálásának és jóváhagyásának lehetősége
 1. Azure DevOps:
 • Felhőalapú, teljes mértékben integrált az Azure szolgáltatásokkal
 • Több nyelv támogatása
 • Automatizált tesztelés és üzembe helyezés
 • Testreszabható munkafolyamatok
 • Integrálható más eszközökkel, például Jira, Trello, Slack stb.
 1. Bamboo:
 • Helyi és felhőalapú CI/CD eszköz
 • Több nyelv támogatása
 • Automatizált tesztelés és üzembe helyezés
 • Testreszabható munkafolyamatok
 • Integrálható más eszközökkel, például Jira, Confluence, Slack stb.
 1. TeamCity:
 • Helyi és felhőalapú CI/CD eszköz
 • Több nyelv támogatása
 • Automatizált tesztelés és üzembe helyezés
 • Testreszabható munkafolyamatok
 • Integrálható más eszközökkel, például Jira, Trello, Slack stb.

Ezek a legnépszerűbb CI/CD pipeline eszközök, de számos más lehetőség közül is választhat, az Ön egyedi igényeitől függően.

Kevesebb Több

Kafka

Az UpScale-nél szakértői vagyunk az Apache Kafka szoftverfejlesztési projektjeinkben való felhasználásának, amely egy nagy teljesítményű, valós idejű adatfolyam-platform.

Csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik Kafka-alapú architektúrák megtervezésében és megvalósításában nagy átviteli teljesítményű, alacsony késleltetésű rendszerekhez. Tisztában vagyunk a Kafka használatával járó egyedi kihívásokkal és körülményekkel. Mindemellett rendelkezünk azon készségekkel és ismeretekkel, amelyek a nagy teljesítményű, skálázható és megbízható megoldások megvalósításához szükségesek.

A Kafka terén szerzett szakértelmünk többek között a következőket foglalja magában:

 • Kafka-klaszter telepítése és konfigurálása
 • Adatbevitel és -feldolgozás
 • Kafka streamek és KSQL
 • Kafka Connect és ökoszisztémája
 • Kafka biztonság
 • Kafka monitoring és mérőszámok
 • Kafka integráció más Big Data- és felhőtechnológiákkal

A Kafkat sikeresen implementáltuk különböző use case-ekben, például valós idejű analitikában, eseményvezérelt architektúrákban és adatintegrációban, hogy csak néhányat említsünk.

Ha megbízható partnert keres, aki segít a Kafka teljesítményének kihasználásában a következő projektjében, válassza az Upscale-t.

Kevesebb Több

Rabbit MQ

Az UpScale-nél tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos a hatékony és megbízható üzenetküldés a modern szoftverrendszerekben.

Ezért specializálódtunk a RabbitMQ, egy népszerű nyílt forráskódú üzenetközvetítő használatára.

Csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a RabbitMQ-t használó, üzenetalapú architektúrák tervezésében és megvalósításában. Jól ismerjük a platform jellemzőit és képességeit, és tudjuk, hogyan használjuk fel azokat a nagy teljesítményű, skálázható és megbízható megoldások megvalósításához.

A RabbitMQ-val kapcsolatos szakértelmünk többek között a következőket foglalja magában:

 • RabbitMQ-klaszterek beállítása és konfigurálása
 • Üzenet útválasztás és üzenetváró sorok tervezése és megvalósítása
 • A RabbitMQ integrálása más rendszerekkel és platformokkal
 • RabbitMQ klaszterek felügyelete és karbantartása
 • Biztonság és hozzáférés-szabályozás
 • Nagyfokú rendelkezésre állás és katasztrófa utáni helyreállítás

A RabbitMQ-t sikeresen implementáltuk különböző use case-ekben, mint például valós idejű adatfeldolgozásban, eseményvezérelt architektúrákban és mikroszolgáltatásokban, hogy csak néhányat említsünk.

Ha megbízható partnert keres, aki segít hatékony és megbízható üzenetküldő rendszerek kiépítésében a RabbitMQ használatával, válassza az UpScale-t.

Kevesebb Több

Atlassian (JIRA, Confluence)

Az UpScale-nél szakértők vagyunk az Atlassian JIRA és Confluence használatában, és biztosítjuk az optimális, akadálymentes szoftverfejlesztési folyamatot ügyfeleink számára.

Csapatunk átfogó tapasztalattal rendelkezik a JIRA és a Confluence agilis projektmenedzsmenthez és együttműködéshez való beüzemelése és konfigurálása terén. Tisztában vagyunk a szoftverfejlesztő csapatok egyedi igényeivel, és tudjuk, hogyan kell ezeket az eszközöket eszerint igazítani és integrálni.

Az Atlassian termékek területén szerzett szakértelmünk többek között a következőket foglalja magában:

 • JIRA telepítése és testreszabása agilis projektmenedzsmenthez
 • Confluence telepítése és testreszabása a csapatok együttműködéséhez és a dokumentációhoz
 • JIRA és Confluence integrálása más eszközökkel és platformokkal
 • JIRA és Confluence testreszabása a ScriptRunner és más bővítmények segítségével
 • JIRA és Confluence adminisztráció és karbantartás
 • Az Atlassian termékeit sikeresen implementáltuk különböző iparágakban és use case-ekben, mint például a szoftverfejlesztés, az IT-szolgáltatások és a tanácsadás területén.

Ha olyan partnerre van szüksége, aki segít biztosítani az optimális, akadálymentes szofvterfejlesztési folyamatot a JIRA és a Confluence használatával, válassza az UpScale-t.

Kevesebb Több

API

Fejlesztői csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik API-fejlesztés és -integráció területén, és tudjuk, hogy milyen fontos a mai üzleti világban a zökkenőmentes integráció más rendszerekkel.

Naprakészek vagyunk, a legújabb ágazati trendekkel és eljárásokkal dolgozunk, hogy megbízható, biztonságos, valamint könnyen kezelhető API-kat biztosítsunk ügyfeleink számára. Alaposan ismerjük az API-integrációval kiépíthető üzleti kapcsolatokat is, és szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy azonosítsuk az innovációs és növekedési lehetőségeket. Múltbeli, sikeres API projektjeink és elégedett ügyfeleink legfőbb mutatói a témában szerzett szakértelmünknek. Bízza ránk API-fejlesztési és -integrációs tevékenységeit, és mi a következő szintre emeljük vállalkozását.

Kevesebb Több

Szolgáltatás-kiesés mentes telepítés

Az UpScale-nél tisztában vagyunk az állásidő minimalizálásának és a zökkenőmentes felhasználói élmény biztosításának fontosságával ügyfeleink számára.

Ezért specializálódtunk a szolgáltatáskiesés-mentes telepítés (Zero Downtime Deployment, ZDD) technikára, amely a frissítések megszakítás nélküli telepítésére szolgál az éles rendszerre.

Csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a ZDD stratégiák és technikák, például a blue-green deployment, a canary deployment és a rolling updates bevezetésében. Ismerjük a ZDD-vel járó egyedi kihívásokat és megfontolásokat, és rendelkezünk a nagy teljesítményű, skálázható és megbízható megoldások biztosításához szükséges készségekkel és tudással.

A ZDD terén szerzett szakértelmünk többek között a következőket foglalja magában:

 • Blue-green Deployment: ahol két azonos termelési környezetet tartunk fenn, egy aktív és egy üresjárati környezetet. A kettő közötti váltás lehetővé teszi a zéró leállási időt a telepítés során.
 • Canary Deployment: ahol a felhasználók egy kis részhalmazát az alkalmazás új verziójára irányítjuk, míg a többi felhasználó továbbra is a korábbi verziót használja.
 • Rolling Deployment: az alkalmazás frissítése egyszerre a szerverek egy részhalmazára kerül telepítésre, lehetővé téve a rendszer számára, hogy a telepítés alatt továbbra is kiszolgálja a forgalmat.

Sikeresen alkalmaztuk a ZDD-t különböző felhasználási esetekben, például e-kereskedelem, banki szolgáltatások, hogy csak néhányat említsünk.

Ha megbízható partnert keres, aki segít minimalizálni az állásidőt, és zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít a Zero Downtime Deployment segítségével, válassza az UpScale-t.

Kevesebb Több

Adat-menedzsment (NoSQL/NewSQL)

Az UpScale-nél tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos a megfelelő adatkezelési technológia kiválasztása az egyes projektekhez. Ezért specializálódtunk a NoSQL és NewSQL adatkezelési megoldásokra.

Csapatunk kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a népszerű NoSQL-adatbázisok, például a MongoDB, a Cassandra és az Elasticsearch, valamint az olyan NewSQL-adatbázisok, mint a CockroachDB és a PostgreSQL felhasználásával történő adatkezelési megoldások tervezésében és megvalósításában. Ismerjük az egyes technológiák egyedi jellemzőit, skálázhatóságát és teljesítményjellemzőit, és tudjuk, hogyan lehet ezeket kihasználni a nagy teljesítményű, skálázható és megbízható adatkezelési megoldások megvalósításához.

A NoSQL és NewSQL adatkezelés terén szerzett szakértelmünk többek között a következőket foglalja magában:

 • MongoDB: dokumentumalapú NoSQL adatbázis, amely nagyfokú skálázhatóságot és teljesítményt tesz lehetővé.
 • Cassandra: nagymértékben skálázható és elérhető NoSQL adatbázis, amelyet nagy mennyiségű adat kezelésére terveztek, sok commodity szerveren keresztül.
 • Elasticsearch: a Lucene könyvtáron alapuló keresőmotor, amely erőteljes teljes szöveges keresési és elemzési képességeiről ismert.
 • CockroachDB: elosztott rendszerekhez tervezett NewSQL adatbázis, amely a NoSQL-adatbázisok skálázhatóságát és konzisztenciáját a hagyományos SQL-adatbázisok tranzakciós garanciáival biztosítja.
 • PostgreSQL: nagy teljesítményű, nyílt forráskódú objektum-relációs adatbázisrendszer, amely teljesítményéről, stabilitásáról és adatintegritásáról ismert, így kiváló választás nagy és összetett adathalmazok kezelésére.

Ezeket és néhány más technológiát sikeresen alkalmaztunk különböző felhasználási esetekben, például a valós idejű analitikában, a bankszektorban és a közüzemi szolgáltatásokban, hogy csak néhányat említsünk.

Ha olyan csapatot keres, amely segít kiválasztani a megfelelő adatkezelési technológiát és hatékonyan megvalósítani azt, akkor ne keressen tovább az UpScale-nél.

Kevesebb Több

Python

Vezető szoftverfejlesztő cégként tudjuk, milyen fontos naprakésznek lenni a legújabb technológiák és programozói nyelvek terén.

Ezért is vagyunk büszkék arra, hogy csapatunk szakértő a Python használatában, amely az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb programozási nyelv a szakmában. Fejlesztőink jártasak a Python egyértelmű és jól olvasható szintaxisában, valamint
hatalmas könyvtárának moduljaiban és keretrendszereiben, amelyek feladatok széles skálájához alkalmazhatók. A Pythont számos projekthez használtuk, többek között webfejlesztéshez, adatelemzéshez és gépi tanuláshoz. A Pythonban szerzett mélyreható tudásunk és tapasztalatunk révén képesek vagyunk innovatív és hatékony megoldásokat nyújtani, amelyek megfelelnek ügyfeleink egyedi igényeinek. Hagyja, hogy Pythonban szerzett szakértelmünket az Ön szolgálatába állítsuk, és segítsünk Önnek a következő szintre emelni szoftverfejlesztését.

Kevesebb Több

TensorFlow

Az UpScale-nél a TensorFlow-t használjuk a gépi tanulás és a mély gépi tanulási modellek működtetésére.

A TensorFlow egy nyílt forráskódú szoftverkönyvtár adatáramlásra és differenciálható programozásra számos feladatban. Ez egy nagy teljesítményű eszköz, amely lehetővé teszi számunkra a gépi tanulási modellek egyszerű felépítését és bevezetését. Szakértői csapatunk jól ismeri a TensorFlow-t, és képes használni azt olyan egyéni modellek létrehozására, amelyek javíthatják az Ön üzleti tevékenységét. Legyen szó képfelismerésről, természetes nyelvi feldolgozásról vagy előrejelzésről, mi segítünk Önnek kihasználni a TensorFlow erejét, hogy megértse adatait és a megfelelő következtetéseket vonja le azokból. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy többet tudjon meg arról, hogyan tudunk segíteni Önnek a TensorFlow igényeinek megvalósításában.

Kevesebb Több

Pytorch és Keras

Fejlesztőcsapatunk nagy szakértelemmel rendelkezik a PyTorch és a Keras, a szakma két legnépszerűbb mélytanulási keretrendszerének használatában.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az összetett modellek megvalósításában ezen technológiák alkalmazásával, és bizonyítottan magas minőségű, skálázható megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek.

Akár egyedi kép- vagy videogenerációs modellt szeretne létrehozni, akár meglévő mély gépi tanulási architektúrájának optimalizálásához van szüksége segítségre, csapatunk rendelkezik a megfelelő szakértelemmel. Ismerjük és megértjük ezeknek a technológiáknak az üzleti alkalmazásait, és együttműködve megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást az Ön egyedi igényeire szabva.

A PyTorch és a Keras segítségével csapatunk képes modern mély gépi tanulási modelleket, például Generative Adversarial Networks (GANs), Variational Autoencoders (VAEs), Recurrent Neural Networks (RNNs), és Convolutional Neural Networks (CNNs) implementálni, ezzel segítve cégének az adatokból a megfelelő következtetéseket levonni és mintákat nyerni, valamint előrejelzéseket készíteni.

Lelkesek vagyunk az ezen technológiák által kínált lehetőségekkel és alkalmazásukkal kapcsolatban, továbbá örömmel dolgozunk együtt, hogy olyan élvonalbeli megoldásokat nyújtsunk, amelyek előreviszik vállalkozását.

Kevesebb Több

KNIME Analytics Platform

Az UpScale-nél a KNIME Analytics Platformot használjuk adatfeldolgozási és -elemzési munkafolyamataink optimalizására.

A KNIME egy nyílt forráskódú adatelemzési platform, amely lehetővé teszi számunkra az összetett adatfolyamatok vizuális tervezését, végrehajtását és elemzését. A KNIME segítségével könnyen integrálhatjuk a különböző adatforrásokat, és a beépített csomópontok széles skáláját használhatjuk az adatok előfeldolgozásához, a gépi tanuláshoz és a vizualizációhoz. Szakértői csapatunk jártas a KNIME használatában, hogy olyan egyedi adatpipeline-okat hozzon létre, amelyek segítségével értékes következtetéseket vonhat le az adatokból. Legyen szó üzleti intelligenciáról, prediktív modellezésről vagy adatfeltárásról, segítünk Önnek kihasználni a KNIME erejét az adatvezérelt döntések meghozatalához. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, ha többet szeretne megtudni arról, hogyan tudunk segíteni Önnek a KNIME igényei megvalósításában.

Kevesebb Több

Spira

Szoftverfejlesztő cégünknél a Spirat használjuk a teljes szoftverfejlesztési életciklus menedzselésére és nyomon követésére.

A Spira egy átfogó tesztmenedzsment és projektmenedzsment platform, amely lehetővé teszi számunkra a szoftverfejlesztési projektek hatékony tervezését, nyomon követését és jelentését. Központi helyet biztosít számunkra a követelmények, tesztesetek, problémák és kiadások kezeléséhez. Szakértői csapatunk jól ismeri a Spira használatát a szoftverfejlesztési folyamat optimalizálása és a projekt összes követelményének teljesítése érdekében. A Spira fejlett jelentéstételi és elemzési lehetőségeket is kínál, amelyek segítségével nyomon követheti a projekt előrehaladását. Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot, ha többet szeretne megtudni arról, hogyan tudunk segíteni Önnek a Spira használatával a szoftverfejlesztési igényei megvalósításában.

Kevesebb Több

Agilitás

Az agilis módszer a szoftverfejlesztés rugalmas és hatékony megközelítése, amely az ügyfelek elégedettségét és a gyors leszállítást helyezi előtérbe.

Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik az agilis módszertanokban, beleértve a Scrumot és a Kanbant, és ezeket a technikákat használjuk a kiváló minőségű szoftverek időben és a költségvetésen belüli szállítására. Agilis működésünk ösztönzi az együttműködést és a nyílt kommunikációt a csapatunk és ügyfeleink között. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk a változásokra és alkalmazkodjunk új követelményekhez. Ha cégünket választja, bízhat abban, hogy szoftverfejlesztési projektjét agilitással, átláthatósággal és az ügyfelek számára történő értékteremtésre összpontosítva valósítjuk meg.

Kevesebb Több

Prometheus és Grafana

Fejlesztői csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a Prometheus és a Grafana, a két legnépszerűbb nyílt forráskódú monitoring és megfigyelhetőségi eszközzel való együttműködésben.

Megértjük az ezen eszközök használatának egyedi előnyeit és kihívásait, és mélyen ismerjük az architektúrájukat, komponenseiket és a legjobb gyakorlatokat. Tapasztalatunk van a Prometheus és a Grafana nagyméretű, nagy rendelkezésre állású környezetekben történő bevezetésében és karbantartásában, és segítettünk ügyfeleinknek fejlett monitoring, riasztási és vizualizációs képességek alkalmazásában. Csapatunk jártas az adatok PromQL segítségével történő lekérdezésében és elemzésében, a különböző adatforrásokkal való integrálásban, valamint a Grafana egyedi dashboardjainak és riasztásainak létrehozásában. Emellett mélyen ismerjük a monitorozással és megfigyelhetőséggel kiépíthető üzleti kapcsolatokat, és szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel a növekedési és innovációs lehetőségek azonosításában. Velünk biztosan képes lesz kihasználni a Prometheus és a Grafana előnyeit, valamint elérni üzleti céljait.

Kevesebb Több

Naplózás, monitorozás és nyomkövetés

Fejlesztői csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik az Open Telemetry segítségével történő naplózási, monitorozási és nyomkövetési megoldások létrehozásában és megvalósításában.

Megértjük a felügyelhetőség fontosságát a mai mikroszolgáltatás-alapú architektúrákban. A legújabb technológiákat és legjobb gyakorlatokat használjuk annak érdekében, hogy ügyfeleink rendszerei könnyen érthetőek legyenek, valamint minél könnyebb legyen a hibaelhárítás. Tapasztalatunk van az OpenTelemetryvel való munkavégzésben az elosztott rendszerekből és alkalmazásokból származó adatok gyűjtése, feldolgozása és elemzése terén. Továbbá tapasztalatunk van az OpenTelemetry különböző backenddel, például a Prometheus, az Elasticsearch, a Jaeger stb. integrálásában. Emellett ismerjük a megfigyelhetőségen keresztül kiépíthető üzleti kapcsolatokat, és szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel a növekedési és innovációs lehetőségek azonosítása érdekében. Velünk biztosan képes lesz kihasználni az OpenTelemetry előnyeit a naplózás, a monitorozás és a nyomkövetés terén, valamint elérni üzleti céljait.

Kevesebb Több

Itt találkozhatsz velünk

Rendezvény
Lezajlott

Portfolio Financial IT 2024 Konferencia

2024. június 11. - 2024. június 11.

Hotel InterContinental Budapest - 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 12-14,

A mesterséges intelligencia a bankokban - Digitális állam és digitális bankolás - Fintech és a hagyományos bankok harca - Csalások és kiberbiztonság a bankoknál - Fizetési trendek és innovációk és még sok izgalmas téma... 

Rendezvény
Lezajlott

Az AI átveszi az irányítást: A vevőszolgálati képzés forradalmasítása

2023. december 13. - 2023. december 13.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:00

🚀 Csatlakozz hozzánk egy izgalmas prezentációra és panelbeszélgetésre, ahol mélyrehatóan megismerhetitek a Nagy Nyelvi Modellek világát. Szerezd meg a szakértők gyakorlati betekintését, hogy könnyen eligazodhass a nagy nyelvi modellek által kínált lehetőségek között.

Rendezvény
Lezajlott

Tech-szektor erdőtelepítés 2

2023. november 25. - 2023. november 25.

Szarvasgede / Csécs, 9:30

🌳 Tech-szektor Erdőtelepítés 2!🌿 Örömmel jelentjük be, hogy idén is részt veszünk a zöld forradalomban! 🌳 Tavaly fantasztikus élményben volt részünk, amikor a Tech közösség és a a Közösségi Erdőkért Alapítvány (My Forest) összefogott, és együtt ültettünk Kerekharaszt területén, így idén is megismételjük! 🌱🚀 Miért érdemes csatlakozni? Találkozhatsz a terület zöld szakértőivel és tech szektorbeli kollégáiddal, miközben egy szórakoztató és hasznos időtöltés során együtt teszünk a környezetünkért. 🌿🌟

Rendezvény
Lezajlott

Flutter meetup: mélyedj el a platformfüggetlen fejlesztés világában

2023. november 8. - 2023. november 8.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:00

Csatlakozz hozzánk egy olyan eseményen, amely magasabb szintre emeli Flutter ismereteidet. A technológiai betekintésektől az szakértői beszélgetésekig mindent kínálunk, hogy maradandó élményben részesülj.

Rendezvény
Lezajlott

A multicloud fejlesztés elsajátítása: AWS & Azure

2023. október 11. - 2023. október 11.

KMPG Iroda, Budapest, 1134, Váci út 31., 18:00

Mélyedj el velünk a multi-cloud világában október 11-én, 18:00 órakor. Fedezd fel a serverless, IaC és még sok más technológia jövőjét. Csatlakozz hozzánk az multi-cloud feltárásához! 🚀

Rendezvény
Lezajlott

Emeled a tesztelésed új szintre – A Cypress nyújtotta lehetőségek

2023. szeptember 19. - 2023. szeptember 19.

KMPG Iroda, Budapest, 1134, Váci út 31., 18:00

Gyere velünk egy izgalmas estére szeptember 19-én, 18:00-kor a KPMG Hungary irodájába. 🚀 Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a Cypress erejét és ismerj meg innovatív tesztelési módszereket. Ez kihagyhatatlan lehetőség a kapcsolatépítésre, tanulásra, és az iparági szakértőkkel való találkozásra!

Rendezvény
Lezajlott

Modernizáció BA perspektívából – Business Analyst MeetUp

2023. május 24. - 2023. május 24.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:00

Gyere el a következő meetupunkra! Ha érdekel az IT BA világa és szeretnéd megtudni, hogy a Java Backend Development és a Business Analysis együttes alkalmazása hogyan segíthet a karriered fejlődésében, akkor csatlakozz az eseményünkhöz! Ezen az eseményen keresztül be szeretnénk mutatni, hogy milyen hatalmas lehetőségek rejlenek a két szakma kombinációjában.

Rendezvény
Lezajlott

AWS Serverless – Backend MeetUp

2023. június 12. - 2023. június 12.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:00

Csatlakozz hozzánk, és lépj be a modern és skálázható alkalmazásfejlesztés lenyűgöző világába! Az eseményünk célja, hogy bemutassa az AWS Serverless platform lehetőségeit és a serverless backend fejlesztés gyakorlati alkalmazásait. Ha szeretnél mélyebben megismerkedni az AWS serverless szolgáltatásokkal, valamint megérteni, hogyan építhetsz horizontálisan skálázható és megbízható alkalmazásokat az AWS környezetében, akkor ez az esemény neked szól!

Rendezvény
Lezajlott

OpenTelemetry – DevOps MeetUp

2023. május 11. - 2023. március 11.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:00

Szeretettel várunk minden devops szakembert a következő meetupunkra! Folytatjuk a KMPG-vel közös rendezvénysorozatunkat. Az esemény témája az OpenTelemetry lesz, amely egy nyílt forráskódú megfigyelési keretrendszer, amely lehetővé teszi a fejlesztők és a DevOps csapatok számára, hogy összegyűjtsék, feldolgozzák és exportálják az alkalmazások és az infrastruktúra telemetrikus adatait. A meetup nagyszerű lehetőség a tanulásra és a kapcsolatépítésre, networkingre. Szokás szerint lesz ingyen étel és ital is :) Találkozunk ott!

Rendezvény
Lezajlott

Data Science MeetUp: Predictive modeling supported by artificial intelligence

2023. április 26. - 2023. április 26.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:30

Fedezd fel a prediktív modellezés legújabb trendjeit, technikáit és alkalmazásait különböző iparágakban, többek között a pénzügy, a termelés, a telekommunikáció és az egészségügy területén. Meetupunkon szakértőktől tanulhatsz, és betekintést nyerhetsz abba, hogyan segíthet a prediktív modellezés jobb döntések meghozatalában, a műveletek optimalizálásában és a jobb eredmények elérésében. Akár data scientist, analyst vagy üzleti szakember vagy, ez a találkozó kihagyhatatlan számodra, hogy a mesterséges intelligencia rohamosan fejlődő területén az élvonalban maradj.

Rendezvény
Lezajlott

TeSzedd Szemétgyűjtő akció

2023. április 25. - 2023. április 25.

UpScale iroda - 1138 Budapest, Váci út 135-139. “C” épület 1. em., 17:00

Gyertek, tegyünk együtt a környezetért! A szemetelés, különösképpen a nagyvárosokban sajnos nagyon elterjedt probléma, ami alapvetően könnyen megelőzhető lenne. Viszont mi a már keletkezett kárt szeretnénk rendbe hozni, ezzel megszépíteni a Duna partját. Ezért csatlakoztunk a TeSzedd szemétgyűjtő akciójához, hogy április 25. (kedd) 17-19 óra között közös erővel zöldebbé tehessük a Duna Pláza mögötti területet! Kesztyűt, szemeteszsákot és kötözőanyagot biztosítunk. Az akció résztvevői UpScale-es kollégák, de szívesen várunk külsősöket is – annyit kérünk csak, hogy jelentkezzetek a szöveg feletti "Foglalás" gombon, és maradjunk kapcsolatban! Találkozási pont azonosító: 969 (további információ a bejegyzésben)

Rendezvény
Lezajlott

Backend MeetUp: Reactive Programming

2023. április 11. - 2023. április 11.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18.00

Csatlakozz hozzánk a következő MeetUp-unkon a KPMG irodában, mely a reaktív programozásról fog szólni! Számos témakört érintünk majd, beleértve a Spring Reactort és a WebFluxot. A főelőadónk egy UpScale kolléga, László Zoltán lesz, előadását pedig panelbeszélgetés követi.

Referenciáink

dark_left_arrow dark_right_arrow

FKF Nonprofit Zrt

Mobilalkalmazás fejlesztés, konténerizált microservice platformon

Merkantil Bank

Rendszermodenizáció

Otp Bank

Rendszermodenizáció

Mavir

Rendszer konszolidációs analízis, tanácsadás

United Way

Fizetési megoldások fejlesztése

Erste Bank

Rendszermodenizáció

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden problémára professzionális megoldást kínálunk. Keress minket bizalommal!

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!