Tudásmegosztás


Garantálni szeretném a helyem a következő eseményre:

Rendezvények

Rendezvény
Foglalás

A multicloud fejlesztés elsajátítása: AWS & Azure

2023. október 11. - 2023. október 11.

KMPG Iroda, Budapest, 1134, Váci út 31., 18:00

Mélyedj el velünk a multi-cloud világában október 11-én, 18:00 órakor. Fedezd fel a serverless, IaC és még sok más technológia jövőjét. Csatlakozz hozzánk az multi-cloud feltárásához! 🚀

Rendezvény
Lezajlott

Emeled a tesztelésed új szintre – A Cypress nyújtotta lehetőségek

2023. szeptember 19. - 2023. szeptember 19.

KMPG Iroda, Budapest, 1134, Váci út 31., 18:00

Gyere velünk egy izgalmas estére szeptember 19-én, 18:00-kor a KPMG Hungary irodájába. 🚀 Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a Cypress erejét és ismerj meg innovatív tesztelési módszereket. Ez kihagyhatatlan lehetőség a kapcsolatépítésre, tanulásra, és az iparági szakértőkkel való találkozásra!

Rendezvény
Lezajlott

Modernizáció BA perspektívából – Business Analyst MeetUp

2023. május 24. - 2023. május 24.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:00

Gyere el a következő meetupunkra! Ha érdekel az IT BA világa és szeretnéd megtudni, hogy a Java Backend Development és a Business Analysis együttes alkalmazása hogyan segíthet a karriered fejlődésében, akkor csatlakozz az eseményünkhöz! Ezen az eseményen keresztül be szeretnénk mutatni, hogy milyen hatalmas lehetőségek rejlenek a két szakma kombinációjában.

Több betöltése

Újságcikkek, blog

Blogcikk

Mesterséges Intelligencia Megoldások Az Üzleti Hatékonyság Javítására: Workshop a Gazdaság Házában

2023. augusztus 17.

Az Upscale és a Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara közös rendezvényén bemutatták, hogy hogyan formálja át a mesterséges intelligencia (MI) a vállalkozások működését és hatékonyságát. A konferencián kiemelték az MI szerepét a termeléstől az egészségügyön át a kiskereskedelemig, esettanulmányokkal illusztrálva, hogyan növeli a hatékonyságot és minőséget. A résztvevők egy interaktív workshop során a szakértőkkel együtt keresték az üzleti alkalmazásokat, lehetőséget adva a részvételnek az MI által nyújtott előnyök mélyebb megértésére.

Blogcikk

A Spring Boot 3 nyújtotta lehetőségek kiaknázása a fejlesztési folyamatban

UpScale

2023. június 01.

Szoftverfejlesztő cégként mindig keressük a módját annak, hogyan javíthatjuk folyamatainkat és tehetjük hatékonyabbá munkánkat. Az egyik eszköz, amelyet elképesztően értékesnek találtunk ebben a törekvésünkben, a Spring Boot 3.

Blogcikk

Mesterséges Intelligencia Gyakorlati Alkalmazási Lehetőségei – Workshop

2023. május 26.

A mesterséges intelligenciáról tartottunk egy fantasztikus workshopot vezérigazgatók és kis- és középvállalkozások tulajdonosai számára. Megvitattuk az AI gyakorlati alkalmazási lehetőségeit, kiemelve, hogy az AI alkalmazása elkerülhetetlenné válik a versenyképesség fenntartása érdekében a különböző iparágakban. A workshop célja volt, hogy segítsen a résztvevőknek azonosítani azokat a konkrét use case-eket, ahol saját folyamataikban alkalmazhatják a mesterséges intelligenciát, ennek módjait, illetve az ezzel járó előnyöket és költségeket.

Több betöltése

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden problémára professzionális megoldást kínálunk. Keress minket bizalommal!

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!