Tudásmegosztás

Rendezvények

Rendezvény
Lezajlott

Tech-szektor Erdőtelepítés

2022. november 19. - 2022. november 19.

Kerekharaszt / Szarvasgede, 9:00

Ha Te is Zöld vagy, „Gyere velünk makkot vetni” November 19. szombat délelőtt, ERDŐTELEPITÉS - Kerekharaszt vagy Szarvasgede településen Nem csak Upscale-eseknek! Az UpScale csapatból sokan ott leszünk, igy megismerhetsz minket is :) A részletekről érdeklődj Jennifer Rab, vagy Bernadett Tóth kollégáinknál és jelentkezz alább.

Rendezvény
Lezajlott

MeetUp: “Szoftver Tesztautomatizálás – Hobbiból megélhetés”

2022. november 7. - 2022. november 7.

Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar, 17:30

Kíváncsi vagy a szoftver tesztautomatizálásra? Szeretnéd tudni, hogyan lehet ezt a szakmát elsajátítani, vagy továbbképezni a tudásod? Miglécz Lóránt előadásában hallhatjátok, hogyan is alakult karrierje egyszerű hobbiból megélhetéssé. Ezután pedig panelbeszélgetést tartunk, paneltagjaink banki tesztautomatizálási vezetők lesznek (OTP, Erste Bank). Minden érdeklődőt vár szeretettel az UpScale csapata november 7-én az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karán az aulában! A belépés ingyenes!

Rendezvény
Lezajlott

MeetUp: “Önstabilizáció – Stresszkezeléstől a kiégésig”

2022. október 18. - 2022. október 18.

Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar, 18.00

Szeretnéd tudni, hogyan előzheted meg a kiégést, és hogyan vigyázhatsz a mentális egészségedre a munka mellett IT szakemberként? Hallgasd meg velünk Limpár Imre (tanácsadó szakpszichológus) ingyenes előadását az Óbudai Egyetem Informatikai Karán, október 18-án 18 órától!

Több betöltése

Webináriumok

Webinárium

Reaktív mikroszolgáltatások fejlesztése JavaAkka keretrendszerrel

2021 május 18-án László Zoltán az UpScale senior backend fejlesztője tartott egy izgalmas webinárt Reaktív mikroszolgáltatások fejlesztése JavaAkka keretrendszerrel címmel az UpScale és Marketera szervezésében. Az előadás választ ad arra a kérdésre, hogy a Mikroszolgáltatások fejlesztése során felmerülő üzleti elvárások mellett hogyan tudjuk kielégíteni az egyre hangsúlyosabbá váló funkcionális követelményeket is. Zoli egy igazi Akka specialista, Y generációs technológia őrültként nagy érdeklődéssel kutatja az előremutató megoldásokat és azok alkalmazásának lehetőségeit.

Újságcikkek, blog

Blogcikk

A „Tech-street farkasai”? – Avagy sok jó alfa kis helyen is elfér

HVG Tech

2022. november 08.

Létezik egy dinamikus technológiai csapat, aki elhatározta, hogy szembe megy az üzleti világ farkas törvényeivel és olyan „falkát” alkot, amely befogad mindenkit, aki a technológiai szektorban dolgozik, vagy szeretne dolgozni – így a magányos farkasokat, de az igazi „alfákat” is. Olvassátok el a HVG Tech oldalán megjelent, az Upscale Tech Community-ről szóló cikket!

Blogcikk
AI Data Database

Betört a mesterséges intelligencia a magyar bankokba, itt tart most

Portfolio

2022. május 19.

A mesterséges intelligencia a bankok kínálatát és belső működését tekintve is egyre inkább nélkülözhetetlen eszközzé kezd válni. A technológiában rejlő üzleti lehetőségekkel kapcsolatban konszenzus van a hazai banki szereplők körében, és ki lehet jelenteni azt is, hogy a fejlesztések terén egyáltalán nem vagyunk lemaradva a nyugati fősodortól, annak ellenére sem, hogy a magyar nyelv feldolgozása sok nehézséget gördít még a mai napig is a fejlesztések elé. Cikkünkben, amelyhez három szakértő - Fáykiss Péter, az MNB digitalizációs igazgatója; Pintér Szabolcs, az UpScale ügyvezető igazgatója; valamint Strén Gábor, a Microsoft pénzügyi szektoráért felelős ügyféligazgatója - közreműködését kértük, a mesterséges intelligencia hazai banki alkalmazásának főbb kérdéseit jártuk körül.

Blogcikk
AI IT Java Microservices MSSQL Reactive platform

In-memory computing – Apache Ignite

László Zoltán

2022. május 16.

Napjainkban egyre gyakoribb a hardveres memóriára (RAM-ra) épülő technológiák használata, de még sokszor felmerülhet bennünk a kérdés, hogy egyáltalán mi ez, vagy hogy mikor, miért és hogyan használjuk ezeket.

Több betöltése

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Profi megoldásokat nyújtunk minden felmerülő problémádra. Keress minket bizalommal!

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!