Tudásmegosztás


Rendezvények

Rendezvény
Lezajlott

Az AI átveszi az irányítást: A vevőszolgálati képzés forradalmasítása

2023. december 13. - 2023. december 13.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:00

🚀 Csatlakozz hozzánk egy izgalmas prezentációra és panelbeszélgetésre, ahol mélyrehatóan megismerhetitek a Nagy Nyelvi Modellek világát. Szerezd meg a szakértők gyakorlati betekintését, hogy könnyen eligazodhass a nagy nyelvi modellek által kínált lehetőségek között.

Rendezvény
Lezajlott

Tech-szektor erdőtelepítés 2

2023. november 25. - 2023. november 25.

Szarvasgede / Csécs, 9:30

🌳 Tech-szektor Erdőtelepítés 2!🌿 Örömmel jelentjük be, hogy idén is részt veszünk a zöld forradalomban! 🌳 Tavaly fantasztikus élményben volt részünk, amikor a Tech közösség és a a Közösségi Erdőkért Alapítvány (My Forest) összefogott, és együtt ültettünk Kerekharaszt területén, így idén is megismételjük! 🌱🚀 Miért érdemes csatlakozni? Találkozhatsz a terület zöld szakértőivel és tech szektorbeli kollégáiddal, miközben egy szórakoztató és hasznos időtöltés során együtt teszünk a környezetünkért. 🌿🌟

Rendezvény
Lezajlott

Flutter meetup: mélyedj el a platformfüggetlen fejlesztés világában

2023. november 8. - 2023. november 8.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:00

Csatlakozz hozzánk egy olyan eseményen, amely magasabb szintre emeli Flutter ismereteidet. A technológiai betekintésektől az szakértői beszélgetésekig mindent kínálunk, hogy maradandó élményben részesülj.

Több betöltése

Újságcikkek, blog

Blogcikk

OTP Kiemelt beszállítói díj

2024. április 02.

🏆 Az UpScale-t az OTP Bank 170 technológiai beszállítója közül kiemelt partnerként tüntette ki! 🚀 Ez a rangos elismerés alátámasztja az ügyfélközpontúság, a rugalmas problémamegoldás és a gyors innováció iránti megingathatatlan elkötelezettségünket. Ahogy az OTP Bank is megerősítette, csapatunk kiemelkedik a határidők betartásában, a minőségi megoldások nyújtásában, valamint a szakértelem, a megbízhatóság, a rugalmasság és az innovatív gondolkodás terén. 🚀

Blogcikk
AI Business process Cloud Data Event-driven IT

Mesterséges Intelligencia Megoldások Az Üzleti Hatékonyság Javítására: Workshop a Gazdaság Házában

2023. augusztus 17.

Az Upscale és a Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara közös rendezvényén bemutatták, hogy hogyan formálja át a mesterséges intelligencia (MI) a vállalkozások működését és hatékonyságát. A konferencián kiemelték az MI szerepét a termeléstől az egészségügyön át a kiskereskedelemig, esettanulmányokkal illusztrálva, hogyan növeli a hatékonyságot és minőséget. A résztvevők egy interaktív workshop során a szakértőkkel együtt keresték az üzleti alkalmazásokat, lehetőséget adva a részvételnek az MI által nyújtott előnyök mélyebb megértésére.

Blogcikk
Backend Java Spring Boot

A Spring Boot 3 nyújtotta lehetőségek kiaknázása a fejlesztési folyamatban

UpScale

2023. június 01.

Szoftverfejlesztő cégként mindig keressük a módját annak, hogyan javíthatjuk folyamatainkat és tehetjük hatékonyabbá munkánkat. Az egyik eszköz, amelyet elképesztően értékesnek találtunk ebben a törekvésünkben, a Spring Boot 3.

Több betöltése

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden problémára professzionális megoldást kínálunk. Keress minket bizalommal!

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!