Tudásmegosztás


Garantálni szeretném a helyem a következő eseményre:

Rendezvények

Rendezvény
Foglalás

Predictive modeling supported by artificial intelligence

2023. április 26. - 2023. április 26.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18:30

Discover the latest trends, techniques, and applications of predictive modeling in various industries, including finance, manufacturing, telecommunications, and healthcare. Learn from industry experts and gain insights into how predictive modeling can help you make better decisions, optimize operations, and improve outcomes. Whether you are a data scientist, analyst, or business professional, this meetup is a must-attend event to stay ahead of the curve in the rapidly evolving field of artificial intelligence.

Rendezvény
Foglalás

Testing MeetUp: Service Integration Testing

2023. március 21. - 2023. március 21.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18.00

Join us for UpScale’s next MeetUp! Our topic this time is Service Integration Testing (HTTP, REST, microservice), presented by Lorant Miglecz.

Rendezvény
Lezajlott

Computer Vision MeetUp: Zero Tolerance for Error

2023. március 8. - 2023. március 8.

KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31., 18.00

Are you interested in Computer Vision? 💻🤖 Curious about how neural networks perform in object detection or how effective gradient-based feature extraction is in practice? At UpScale’s next AI Meetup, we’ll talk about that, among other things – don’t miss it!

Több betöltése

Újságcikkek, blog

Blogcikk

A „Tech-street farkasai”? – Avagy sok jó alfa kis helyen is elfér

HVG Tech

2022. november 08.

Létezik egy dinamikus technológiai csapat, aki elhatározta, hogy szembe megy az üzleti világ farkas törvényeivel és olyan „falkát” alkot, amely befogad mindenkit, aki a technológiai szektorban dolgozik, vagy szeretne dolgozni – így a magányos farkasokat, de az igazi „alfákat” is. Olvassátok el a HVG Tech oldalán megjelent, az Upscale Tech Community-ről szóló cikket!

Blogcikk
AI Data Database

Betört a mesterséges intelligencia a magyar bankokba, itt tart most

Portfolio

2022. május 19.

A mesterséges intelligencia a bankok kínálatát és belső működését tekintve is egyre inkább nélkülözhetetlen eszközzé kezd válni. A technológiában rejlő üzleti lehetőségekkel kapcsolatban konszenzus van a hazai banki szereplők körében, és ki lehet jelenteni azt is, hogy a fejlesztések terén egyáltalán nem vagyunk lemaradva a nyugati fősodortól, annak ellenére sem, hogy a magyar nyelv feldolgozása sok nehézséget gördít még a mai napig is a fejlesztések elé. Cikkünkben, amelyhez három szakértő - Fáykiss Péter, az MNB digitalizációs igazgatója; Pintér Szabolcs, az UpScale ügyvezető igazgatója; valamint Strén Gábor, a Microsoft pénzügyi szektoráért felelős ügyféligazgatója - közreműködését kértük, a mesterséges intelligencia hazai banki alkalmazásának főbb kérdéseit jártuk körül.

Blogcikk

Tudásmegosztás és naprakész szemlélet: egy IT-cég a munkavállalók szemével

HVG Tech

2022. május 06.

Miért fontos a folyamatos képzés, milyen modern és bevált technológiákat használnak? Tényleg lehet akár egy másik városból is dolgozni náluk? A munka mellett valóban fontosak a társadalmi ügyek is? Megkérdeztük ezekről az UpScale-nél dolgozókat. Az UpScale szoftvercégként arra specializálódott, hogy modern technológiákat vezessen be nagyvállalati környezetbe. Az új, innovatív, jellemzően nyílt forráskódú megoldásokat képesek megfeleltetni a nagyvállalatok, köztük nagy bankok, azonosítási, naplózási, monitoringolási, IT-biztonsági és egyéb elvárásainak. Ez a feladat összetett tudást és lelkes kollégákat kíván.

Több betöltése

Get in touch with us!

We provide professional solutions for all your problems. Find us with confidence!

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!