Tudásmegosztás

Rendezvények

Rendezvény
Lezajlott

Ami egy senior fejlesztőt sem hagy aludni

2022. június 9. - 2022. június 9.

Budapest, Óbudai Egyetem, 18.00

Ezúttal egy rendkívüli nyárindító MeetUp-al jelentkezünk... Aki senior fejlesztőként dolgozik sokszor nehezen alszik el... De mi az ami ébren tart? És hogy tudod kezelni a senioritással járó kihívásokat.. és végre egy rendeset aludni.... A meglepetés nyitóelőadást / workshopot követően Szerémi Péter kommunikációs szakértő és Pál András a Radnóti Színház színésze ad elő és dolgoz fel agilis élethelyzeteket... olyanokat amelyekkel minden senior fejlesztő találkozik... Annyit ígérhetünk, hogy szórakoztató és tanulságos lesz. ...és a MeetUp után egész biztos jól fogsz aludni :)

Rendezvény
Lezajlott

Data Management 13.0

2022. május 12. - 2022. május 12.

Budapest, 18.00

Érdekel a Data Management? Akkor van egy jó programötletünk a számodra! Regisztrálj a május 12. -i Data Management 13.0 MeetUp-unkra. Előadóink sorát Gyöngyi fogja megkezdeni, aki Data Management megoldásokról fog beszélni - majd ezt követően egy panelbeszélgetést hallgathatunk meg Csite László, Kasler Lóránd Péter, Kelemen Márton és Szőke József részvételével. Végezetül pedig László Zoltán, az UpScale kollégája mutatja be a TiDB NewSQL POC-unkat.

Rendezvény
Lezajlott

Modern technológiák Enterprise környezetben

2021. június 3. - 2021. június 3.

Budapest, 9.00

Modern technológiák Enterprise környezetben UpScale előadás Financial & Corporate IT 2021 Portfolio hybrid konferencia 2021. június 3. Kempinski Hotel Corvinus Budapest Az előadás az UpScale négy éves tapasztalatára építve, konkrét esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogyan tehetők modern (akár open source) technológiai megoldások enterprise kompatibilissé.

Több betöltése

Webináriumok

Webinárium

Reaktív mikroszolgáltatások fejlesztése JavaAkka keretrendszerrel

2021 május 18-án László Zoltán az UpScale senior backend fejlesztője tartott egy izgalmas webinárt Reaktív mikroszolgáltatások fejlesztése JavaAkka keretrendszerrel címmel az UpScale és Marketera szervezésében. Az előadás választ ad arra a kérdésre, hogy a Mikroszolgáltatások fejlesztése során felmerülő üzleti elvárások mellett hogyan tudjuk kielégíteni az egyre hangsúlyosabbá váló funkcionális követelményeket is. Zoli egy igazi Akka specialista, Y generációs technológia őrültként nagy érdeklődéssel kutatja az előremutató megoldásokat és azok alkalmazásának lehetőségeit.

Újságcikkek, blog

Blogcikk
AI Data Database

Betört a mesterséges intelligencia a magyar bankokba, itt tart most

Portfolio

2022. május 19.

A mesterséges intelligencia a bankok kínálatát és belső működését tekintve is egyre inkább nélkülözhetetlen eszközzé kezd válni. A technológiában rejlő üzleti lehetőségekkel kapcsolatban konszenzus van a hazai banki szereplők körében, és ki lehet jelenteni azt is, hogy a fejlesztések terén egyáltalán nem vagyunk lemaradva a nyugati fősodortól, annak ellenére sem, hogy a magyar nyelv feldolgozása sok nehézséget gördít még a mai napig is a fejlesztések elé. Cikkünkben, amelyhez három szakértő - Fáykiss Péter, az MNB digitalizációs igazgatója; Pintér Szabolcs, az UpScale ügyvezető igazgatója; valamint Strén Gábor, a Microsoft pénzügyi szektoráért felelős ügyféligazgatója - közreműködését kértük, a mesterséges intelligencia hazai banki alkalmazásának főbb kérdéseit jártuk körül.

Blogcikk
AI IT Java Microservices MSSQL Reactive platform

In-memory computing – Apache Ignite

László Zoltán

2022. május 16.

Napjainkban egyre gyakoribb a hardveres memóriára (RAM-ra) épülő technológiák használata, de még sokszor felmerülhet bennünk a kérdés, hogy egyáltalán mi ez, vagy hogy mikor, miért és hogyan használjuk ezeket.

Blogcikk

Tudásmegosztás és naprakész szemlélet: egy IT-cég a munkavállalók szemével

HVG Tech

2022. május 06.

Miért fontos a folyamatos képzés, milyen modern és bevált technológiákat használnak? Tényleg lehet akár egy másik városból is dolgozni náluk? A munka mellett valóban fontosak a társadalmi ügyek is? Megkérdeztük ezekről az UpScale-nél dolgozókat. Az UpScale szoftvercégként arra specializálódott, hogy modern technológiákat vezessen be nagyvállalati környezetbe. Az új, innovatív, jellemzően nyílt forráskódú megoldásokat képesek megfeleltetni a nagyvállalatok, köztük nagy bankok, azonosítási, naplózási, monitoringolási, IT-biztonsági és egyéb elvárásainak. Ez a feladat összetett tudást és lelkes kollégákat kíván.

Több betöltése

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Profi megoldásokat nyújtunk minden felmerülő problémádra. Keress minket bizalommal!

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!