Mesterséges Intelligencia Megoldások Az Üzleti Hatékonyság Javítására: Workshop a Gazdaság Házában

2023. augusztus 17.

Dolgoznék ezen a projekten

A modern üzleti környezetben a technológia folyamatos fejlődése és a mesterséges intelligencia (MI) elterjedése alapvető változásokat hoz a vállalkozások működésében és hatékonyságában. Az Upscale a Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen a Gazdaság Házában megrendezett konferenciáján keresztül bemutatta, hogyan járulhat hozzá a mesterséges intelligencia az üzleti folyamatok javításához és a hatékonyság növeléséhez. A rendezvényen előadások, esettanulmányok és interaktív workshopok során ismertették meg a résztvevőket a mesterséges intelligencia alkalmazási területeivel és azok előnyeivel.

A konferencia kezdetén kiemelésre került, hogy a mesterséges intelligencia sok iparágban és tevékenységben jelentős előnyöket biztosít. Az előadók bemutatták, hogy a technológia hogyan képes javítani a hatékonyságot, csökkenteni a hibákat és értékes információkat nyerni a vállalkozások számára. Ezt a technológiai előnyöket példákkal alátámasztották a következő alkalmazási területeken: termelés, logisztika, mezőgazdaság, élelmiszeripar, szolgáltatás, építőipar, autóipar és egészségügy.

Az említett esettanulmányok bemutatják, hogy a mesterséges intelligencia hogyan járul hozzá az ipar specifikus alkalmazási területek fejlesztéséhez. A gyártás területén például lehetővé teszi a termelési folyamatok automatizálását és optimalizálását. Az egészségügyben a diagnosztikai tesztek és laboratóriumi eredmények elemzését gyorsítja és pontosítja. A közlekedésben az autonóm járművek biztonságosabb és hatékonyabb közlekedését teszi lehetővé, míg a kiskereskedelem területén személyre szabottabb ajánlatokat és jobb árukészlet-kezelést eredményez.

A konferencia résztvevői egy interaktív workshop keretében részt vehettek egy brainstorming session-ben, ahol a résztvevők és a szakértői csapat közösen keresték meg a konkrét vállalkozások számára legalkalmasabb mesterséges intelligencia megoldásokat. A cél az volt, hogy minden résztvevő a workshop végén megértse, hogyan valósíthatók meg a technológia előnyei a saját vállalkozásában.

Az esemény a résztvevőknek lehetőséget adott arra, hogy jobban megértsék és kihasználják a mesterséges intelligencia nyújtotta lehetőségeket a saját vállalkozásukban és átlássák milyen lehetőségeket kínál számukra a hatékonyság és eredményesség növelésére.

 

Az eredeti cikk itt található

Kapcsolódó állásajánlataink

Data Engineer Tovább

Itt találkozhatsz velünk

Rendezvény
Lezajlott

Ami egy senior fejlesztőt sem hagy aludni

2022. június 9. - 2022. június 9.

Budapest, Óbudai Egyetem, 18.00

Ezúttal egy rendkívüli nyárindító MeetUp-al jelentkezünk... Aki senior fejlesztőként dolgozik sokszor nehezen alszik el... De mi az ami ébren tart? És hogy tudod kezelni a senioritással járó kihívásokat.. és végre egy rendeset aludni.... A meglepetés nyitóelőadást / workshopot követően Szerémi Péter kommunikációs szakértő és Pál András a Radnóti Színház színésze ad elő és dolgoz fel agilis élethelyzeteket... olyanokat amelyekkel minden senior fejlesztő találkozik... Annyit ígérhetünk, hogy szórakoztató és tanulságos lesz. ...és a MeetUp után egész biztos jól fogsz aludni :)

Rendezvény
Lezajlott

Data Management 13.0

2022. május 12. - 2022. május 12.

Budapest, 18.00

Érdekel a Data Management? Akkor van egy jó programötletünk a számodra! Regisztrálj a május 12. -i Data Management 13.0 MeetUp-unkra. Előadóink sorát Gyöngyi fogja megkezdeni, aki Data Management megoldásokról fog beszélni - majd ezt követően egy panelbeszélgetést hallgathatunk meg Csite László, Kasler Lóránd Péter, Kelemen Márton és Szőke József részvételével. Végezetül pedig László Zoltán, az UpScale kollégája mutatja be a TiDB NewSQL POC-unkat.

Rendezvény
Lezajlott

AI, a megoldás!

2021. október 13. - 2021. október 13.

Budapest, 9.00

AI, a megoldás UpScale előadás Banking Technology 2021 / Portfolio konferencia 2021. október 13. Corinthia Hotel Budapest A prezentáció főbb üzenetei: A mesterséges intelligencia (AI) igazi versenyelőnyként tud szolgálni a nagyvállalatok / nagy pénzintézetek számára, amelyeknek rendkívüli mennyiségű adat áll a rendelkezésre. Az AI ugyanakkor több mint egy analitikai eszköz és a bevezetése megfelelő szemléletmódot igényel. A legacy rendszerek modernizációja, az új generációs adatbázisok, holisztikus use-casek és az AI jól definiált szerepe az üzleti folyamatokban egyaránt fontos elemei egy jól átgondolt stratégiának.

Rendezvény
Lezajlott

Modern technológiák Enterprise környezetben

2021. június 3. - 2021. június 3.

Budapest, 9.00

Modern technológiák Enterprise környezetben UpScale előadás Financial & Corporate IT 2021 Portfolio hybrid konferencia 2021. június 3. Kempinski Hotel Corvinus Budapest Az előadás az UpScale négy éves tapasztalatára építve, konkrét esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogyan tehetők modern (akár open source) technológiai megoldások enterprise kompatibilissé.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden problémára professzionális megoldást kínálunk. Keress minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!

Jelentkezz hozzánk!