OTP Kiemelt beszállítói díj

🏆 Az UpScale-t az OTP Bank 170 technológiai beszállítója közül kiemelt partnerként tüntette ki! 🚀 Ez a rangos elismerés alátámasztja az ügyfélközpontúság, a rugalmas problémamegoldás és a gyors innováció iránti megingathatatlan elkötelezettségünket. Ahogy az OTP Bank is megerősítette, csapatunk kiemelkedik a határidők betartásában, a minőségi megoldások nyújtásában, valamint a szakértelem, a megbízhatóság, a rugalmasság és az innovatív gondolkodás terén. 🚀
Az OTP Bankkal való együttműködésünket a zökkenőmentes folyamatok és a proaktív elkötelezettség jellemezte, és kulcsfontosságú szerepet játszottunk e nagyra becsült pénzintézet sikerében. De mi különböztet meg minket? 🌟 Csapatunk a pénzügyi szektorban, szabályozott iparágakban bizonyított tapasztalattal rendelkezik, és a következőket kínálja:

  • 🌟 Élvonalbeli felhőtechnológiai megoldások (migráció, szervermentes technológia)
  • 🤖 Mesterséges intelligencia által vezérelt marketing, digitális belépési megoldások
  • 📱 Szakértelem a cross-platform/Flutter mobilalkalmazások fejlesztése terén
  • 💡 …és még sok más, a legmagasabb nemzetközi kódolási és minőségi szabványoknak megfelelően.

Ezek a képességek jelentősen hozzájárulnak partnereink sikeréhez. 🌈

💼 Az OTP Csoport 12 országban több mint 41 000 alkalmazottal átfogó pénzügyi szolgáltatásokat nyújt több mint 17,5 millió ügyfélnek. Közép- és Kelet-Európa egyik leggyorsabban növekvő bankcsoportjaként az OTP Csoport figyelemre méltó jövedelmezőséggel és piacvezető szereppel büszkélkedhet több országban. 📈 2023-ban az OTP Bank mérlegfőösszege meghaladta a 100 milliárd eurót, és rekordméretű, mintegy 2,73 milliárd eurós éves nyereséget ért el, megerősítve ezzel meghatározó pozícióját az iparágban. A nemzetközi elismerések, köztük a Euromoney által a közép- és kelet-európai régió legjobb digitális bankjának ítélt díj, alátámasztják az OTP Bank kiemelkedő teljesítményét. 🌍

🌐 Az OTP Bankkal való partnerségünk jól példázza elkötelezettségünket a kiválóság és az innováció iránt a technológiai beszállítói szektorban. 🙏 Szeretném kifejezni szívből jövő köszönetemet az UpScale elkötelezett munkatársainak, akiknek mindennapi elkötelezettsége és kemény munkája a díj mögött álló hajtóerő. Az ilyen pillanatok igazolják igazán azt a befektetést, amelyet a rendszeres képzésekbe fektetünk, mind a legújabb technológiák, mind a Franklin Covey módszertanok terén. 💼🚀 A mellékelt képen Pintér Szabolcs (UpScale csoportvezető) veszi át a díjat az OTP csoport európai beszerzési igazgatójától 🏆🤝🖼️ Csatlakozz hozzánk a banki jövő forradalmasításában!

 

Itt találkozhatsz velünk

Rendezvény
Lezajlott

Ami egy senior fejlesztőt sem hagy aludni

2022. június 9. - 2022. június 9.

Budapest, Óbudai Egyetem, 18.00

Ezúttal egy rendkívüli nyárindító MeetUp-al jelentkezünk... Aki senior fejlesztőként dolgozik sokszor nehezen alszik el... De mi az ami ébren tart? És hogy tudod kezelni a senioritással járó kihívásokat.. és végre egy rendeset aludni.... A meglepetés nyitóelőadást / workshopot követően Szerémi Péter kommunikációs szakértő és Pál András a Radnóti Színház színésze ad elő és dolgoz fel agilis élethelyzeteket... olyanokat amelyekkel minden senior fejlesztő találkozik... Annyit ígérhetünk, hogy szórakoztató és tanulságos lesz. ...és a MeetUp után egész biztos jól fogsz aludni :)

Rendezvény
Lezajlott

Data Management 13.0

2022. május 12. - 2022. május 12.

Budapest, 18.00

Érdekel a Data Management? Akkor van egy jó programötletünk a számodra! Regisztrálj a május 12. -i Data Management 13.0 MeetUp-unkra. Előadóink sorát Gyöngyi fogja megkezdeni, aki Data Management megoldásokról fog beszélni - majd ezt követően egy panelbeszélgetést hallgathatunk meg Csite László, Kasler Lóránd Péter, Kelemen Márton és Szőke József részvételével. Végezetül pedig László Zoltán, az UpScale kollégája mutatja be a TiDB NewSQL POC-unkat.

Rendezvény
Lezajlott

AI, a megoldás!

2021. október 13. - 2021. október 13.

Budapest, 9.00

AI, a megoldás UpScale előadás Banking Technology 2021 / Portfolio konferencia 2021. október 13. Corinthia Hotel Budapest A prezentáció főbb üzenetei: A mesterséges intelligencia (AI) igazi versenyelőnyként tud szolgálni a nagyvállalatok / nagy pénzintézetek számára, amelyeknek rendkívüli mennyiségű adat áll a rendelkezésre. Az AI ugyanakkor több mint egy analitikai eszköz és a bevezetése megfelelő szemléletmódot igényel. A legacy rendszerek modernizációja, az új generációs adatbázisok, holisztikus use-casek és az AI jól definiált szerepe az üzleti folyamatokban egyaránt fontos elemei egy jól átgondolt stratégiának.

Rendezvény
Lezajlott

Modern technológiák Enterprise környezetben

2021. június 3. - 2021. június 3.

Budapest, 9.00

Modern technológiák Enterprise környezetben UpScale előadás Financial & Corporate IT 2021 Portfolio hybrid konferencia 2021. június 3. Kempinski Hotel Corvinus Budapest Az előadás az UpScale négy éves tapasztalatára építve, konkrét esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogyan tehetők modern (akár open source) technológiai megoldások enterprise kompatibilissé.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden problémára professzionális megoldást kínálunk. Keress minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!

Jelentkezz hozzánk!