Emeled a tesztelésed új szintre – A Cypress nyújtotta lehetőségek

2023. szeptember 19. - 2023. szeptember 19.
KMPG Iroda, Budapest, 1134, Váci út 31.,

Lezajlott
  • Szeptember 19., 18:00 óra
  • KPMG Iroda, Budapest – Váci út 31.
Egy izgalmas estére invitálunk benneteket, ahol a Cypress és az innovatív tesztelési módszerek kerülnek előtérbe. Az est fénypontja az előadás lesz, ahol megismerkedhettek a Cypress és a beépített test runner, az interaktív teszt futtatás, a screenshotok automatikus készítése, valamint a beépített lokátor eszköz lehetőségeivel.
Az előadást követően egy élénk panelbeszélgetésre kerül sor, amelyen iparági szakértők osztják meg gondolataikat a tesztautomatizálás és QA terén.
Az esemény körülbelül 2 órát fog tartani, és lehetőséget nyújt kapcsolatok építésére, valamint finom falatokkal, kávéval és italokkal várunk benneteket.
A belépés ingyenes, csak regisztrálj az eseményre! Biztosítsd a helyed, és csatlakozz az UpScale közösségéhez.
AZ ELŐADÁS MAGYAR NYELVEN LESZ MEGTARTVA
Az eseményen fotó-, hang- és videófelvételek készülnek, azokat a Polgári Törvénykönyv vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően. A felvételek az UpScale események dokumentálására szolgálnak, és azok a weboldalunkon és közösségi média platformjainkon is megjelenhetnek. Amennyiben nem szeretnél szerepelni a felvételeken, kérjük, jelezd az érintett felvételkészítő kollégáinknak a törlési kérésedet.

Itt találkozhatsz velünk

Rendezvény
Lezajlott

Ami egy senior fejlesztőt sem hagy aludni

2022. június 9. - 2022. június 9.

Budapest, Óbudai Egyetem, 18.00

Ezúttal egy rendkívüli nyárindító MeetUp-al jelentkezünk... Aki senior fejlesztőként dolgozik sokszor nehezen alszik el... De mi az ami ébren tart? És hogy tudod kezelni a senioritással járó kihívásokat.. és végre egy rendeset aludni.... A meglepetés nyitóelőadást / workshopot követően Szerémi Péter kommunikációs szakértő és Pál András a Radnóti Színház színésze ad elő és dolgoz fel agilis élethelyzeteket... olyanokat amelyekkel minden senior fejlesztő találkozik... Annyit ígérhetünk, hogy szórakoztató és tanulságos lesz. ...és a MeetUp után egész biztos jól fogsz aludni :)

Rendezvény
Lezajlott

Data Management 13.0

2022. május 12. - 2022. május 12.

Budapest, 18.00

Érdekel a Data Management? Akkor van egy jó programötletünk a számodra! Regisztrálj a május 12. -i Data Management 13.0 MeetUp-unkra. Előadóink sorát Gyöngyi fogja megkezdeni, aki Data Management megoldásokról fog beszélni - majd ezt követően egy panelbeszélgetést hallgathatunk meg Csite László, Kasler Lóránd Péter, Kelemen Márton és Szőke József részvételével. Végezetül pedig László Zoltán, az UpScale kollégája mutatja be a TiDB NewSQL POC-unkat.

Rendezvény
Lezajlott

AI, a megoldás!

2021. október 13. - 2021. október 13.

Budapest, 9.00

AI, a megoldás UpScale előadás Banking Technology 2021 / Portfolio konferencia 2021. október 13. Corinthia Hotel Budapest A prezentáció főbb üzenetei: A mesterséges intelligencia (AI) igazi versenyelőnyként tud szolgálni a nagyvállalatok / nagy pénzintézetek számára, amelyeknek rendkívüli mennyiségű adat áll a rendelkezésre. Az AI ugyanakkor több mint egy analitikai eszköz és a bevezetése megfelelő szemléletmódot igényel. A legacy rendszerek modernizációja, az új generációs adatbázisok, holisztikus use-casek és az AI jól definiált szerepe az üzleti folyamatokban egyaránt fontos elemei egy jól átgondolt stratégiának.

Rendezvény
Lezajlott

Modern technológiák Enterprise környezetben

2021. június 3. - 2021. június 3.

Budapest, 9.00

Modern technológiák Enterprise környezetben UpScale előadás Financial & Corporate IT 2021 Portfolio hybrid konferencia 2021. június 3. Kempinski Hotel Corvinus Budapest Az előadás az UpScale négy éves tapasztalatára építve, konkrét esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogyan tehetők modern (akár open source) technológiai megoldások enterprise kompatibilissé.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden problémára professzionális megoldást kínálunk. Keress minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!

Jelentkezz hozzánk!