AWS Serverless – Backend MeetUp

2023. június 12. - 2023. június 12.
KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31.,

Lezajlott

Csatlakozz hozzánk, és lépj be a modern és skálázható alkalmazásfejlesztés lenyűgöző világába!

Az eseményünk célja, hogy bemutassa az AWS Serverless platform lehetőségeit és a serverless backend fejlesztés gyakorlati alkalmazásait. Ha szeretnél mélyebben megismerkedni az AWS serverless szolgáltatásokkal, valamint megérteni, hogyan építhetsz horizontálisan skálázható és megbízható alkalmazásokat az AWS környezetében, akkor ez az esemény neked szól!

Ez az esemény nem csak szakmai fejlődést nyújt számodra, hanem lehetőséget ad a kapcsolatépítésre és az AWS közösség tagjaival való találkozásra. Csatlakozz a beszélgetésekhez, osszd meg tapasztalataidat más fejlesztőkkel és építs értékes kapcsolatokat a szakma vezetőivel.

Az esemény során frissítő italokkal és könnyű falatokkal is várunk, hogy energiával tölthess fel és maximálisan kihasználhasd az esemény nyújtotta lehetőségeket.

Ne maradj le erről a fantasztikus eseményről!

Regisztrálj most, hogy biztosítsd a helyed, és csatlakozz hozzánk az UpScale közösségéhez.

A belépés ingyenes!

AZ ESEMÉNY MAGYAR NYELVEN LESZ MEGTARTVA.

Az eseményen fotó-, hang- és videófelvétel készül a Polgári Törvénykönyv a nyilvános részvételre és tömeges felvételre vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően. A felvételek célja az UpScale események megörökítése. Az elkészült felvételek megjelenhetnek az UpScale weboldalán és közösségi média platformjain. Ha nem szeretne szerepelni a felvételeken, kérjük, hogy utólag jelezze az érintett felvételkészítő kollégánknak a törlési kérését.

Itt találkozhatsz velünk

Rendezvény
Lezajlott

Ami egy senior fejlesztőt sem hagy aludni

2022. június 9. - 2022. június 9.

Budapest, Óbudai Egyetem, 18.00

Ezúttal egy rendkívüli nyárindító MeetUp-al jelentkezünk... Aki senior fejlesztőként dolgozik sokszor nehezen alszik el... De mi az ami ébren tart? És hogy tudod kezelni a senioritással járó kihívásokat.. és végre egy rendeset aludni.... A meglepetés nyitóelőadást / workshopot követően Szerémi Péter kommunikációs szakértő és Pál András a Radnóti Színház színésze ad elő és dolgoz fel agilis élethelyzeteket... olyanokat amelyekkel minden senior fejlesztő találkozik... Annyit ígérhetünk, hogy szórakoztató és tanulságos lesz. ...és a MeetUp után egész biztos jól fogsz aludni :)

Rendezvény
Lezajlott

Data Management 13.0

2022. május 12. - 2022. május 12.

Budapest, 18.00

Érdekel a Data Management? Akkor van egy jó programötletünk a számodra! Regisztrálj a május 12. -i Data Management 13.0 MeetUp-unkra. Előadóink sorát Gyöngyi fogja megkezdeni, aki Data Management megoldásokról fog beszélni - majd ezt követően egy panelbeszélgetést hallgathatunk meg Csite László, Kasler Lóránd Péter, Kelemen Márton és Szőke József részvételével. Végezetül pedig László Zoltán, az UpScale kollégája mutatja be a TiDB NewSQL POC-unkat.

Rendezvény
Lezajlott

AI, a megoldás!

2021. október 13. - 2021. október 13.

Budapest, 9.00

AI, a megoldás UpScale előadás Banking Technology 2021 / Portfolio konferencia 2021. október 13. Corinthia Hotel Budapest A prezentáció főbb üzenetei: A mesterséges intelligencia (AI) igazi versenyelőnyként tud szolgálni a nagyvállalatok / nagy pénzintézetek számára, amelyeknek rendkívüli mennyiségű adat áll a rendelkezésre. Az AI ugyanakkor több mint egy analitikai eszköz és a bevezetése megfelelő szemléletmódot igényel. A legacy rendszerek modernizációja, az új generációs adatbázisok, holisztikus use-casek és az AI jól definiált szerepe az üzleti folyamatokban egyaránt fontos elemei egy jól átgondolt stratégiának.

Rendezvény
Lezajlott

Modern technológiák Enterprise környezetben

2021. június 3. - 2021. június 3.

Budapest, 9.00

Modern technológiák Enterprise környezetben UpScale előadás Financial & Corporate IT 2021 Portfolio hybrid konferencia 2021. június 3. Kempinski Hotel Corvinus Budapest Az előadás az UpScale négy éves tapasztalatára építve, konkrét esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogyan tehetők modern (akár open source) technológiai megoldások enterprise kompatibilissé.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden problémára professzionális megoldást kínálunk. Keress minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!

Jelentkezz hozzánk!