A multicloud fejlesztés elsajátítása: AWS & Azure

2023. október 11. - 2023. október 11.
KMPG Iroda, Budapest, 1134, Váci út 31.,

Lezajlott

📅 Október 11., 18:00 óra
📍 KPMG Iroda, Budapest – Váci út 31.

Izgalmas eseményre invitálunk, amely a multi-cloud világába kalauzol Titeket!
Az előadás fő témái:

-Serverless Fejlesztés: Bemutatjuk, hogyan lehet az AWS-en túl is futtatni a fejlesztéseket, kiterjesztve ezzel a lehetőségeket.
– Hibrid és Multicloud: Az témát továbbvisszük a hibrid és multicloud környezetbe, és megmutatjuk, hogyan lehet egy alkalmazást több felhőszolgáltatón futtatni, különös hangsúlyt fektetve az AWS Lambda-alapú fejlesztésekre.
– Backend és Frontend Fejlesztés: Az előadás középpontjában a backend fejlesztés áll, de érintjük a frontend fejlesztés lehetőségeit is, így teljes képet kaphatunk a full stack fejlesztésről.
– IaaS Multi Cloud: Bemutatjuk, hogy az Infrastructure as a Service (IaaS) milyen specifikus lehet egyes szolgáltatók esetében, és hogyan alkalmazható általánosan, beleértve alternatív megoldásokat is.
– Management és Monitoring: Az előadás során megvitatjuk, hogyan lehet hatékonyan kezelni és monitorozni a hibrid és multicloud környezetet, kitérve a monitoring, instrumentáció és paraméterezhetőség kérdéseire.
– Eszközkészlet és Platform Függetlenség: Az eszközkészlet kiválasztásánál hangsúlyozzuk a platformfüggetlenséget, bemutatva olyan eszközöket, mint a Serverless Framework, Pulumi, Cloudevents és Vercel, valamint az elkerülendő szolgáltatóspecifikus szolgáltatásokat és funkciókat.
– Biztonság és Adatvédelem Multi-Cloud Környezetben: Az AWS széleskörű szolgáltatásait és eszközeit használva bemutatjuk, hogyan lehet biztosítani megfelelő szintű biztonságot és adatvédelmet a hybrid és multicloud környezetekben, és hogyan lehet központilag menedzselni rendszereinket.

Ez az esemény tanulságos lesz és lehetőséget nyújt kapcsolatok építésére. Az eseményen ingyenes a belépés, foglald le a helyed most, és csatlakozz közösségünkhöz!

❗ Az előadások angol nyelven lesznek megtartva.

Az eseményen fotó-, hang- és videófelvételek készülnek, azokat a Polgári Törvénykönyv vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően. A felvételek az UpScale események dokumentálására szolgálnak, és azok a weboldalunkon és közösségi média platformjainkon is megjelenhetnek. Amennyiben nem szeretnél szerepelni a felvételeken, kérjük, jelezd az érintett felvételkészítő kollégáinknak a törlési kérésedet.

 

Itt találkozhatsz velünk

Rendezvény
Lezajlott

Ami egy senior fejlesztőt sem hagy aludni

2022. június 9. - 2022. június 9.

Budapest, Óbudai Egyetem, 18.00

Ezúttal egy rendkívüli nyárindító MeetUp-al jelentkezünk... Aki senior fejlesztőként dolgozik sokszor nehezen alszik el... De mi az ami ébren tart? És hogy tudod kezelni a senioritással járó kihívásokat.. és végre egy rendeset aludni.... A meglepetés nyitóelőadást / workshopot követően Szerémi Péter kommunikációs szakértő és Pál András a Radnóti Színház színésze ad elő és dolgoz fel agilis élethelyzeteket... olyanokat amelyekkel minden senior fejlesztő találkozik... Annyit ígérhetünk, hogy szórakoztató és tanulságos lesz. ...és a MeetUp után egész biztos jól fogsz aludni :)

Rendezvény
Lezajlott

Data Management 13.0

2022. május 12. - 2022. május 12.

Budapest, 18.00

Érdekel a Data Management? Akkor van egy jó programötletünk a számodra! Regisztrálj a május 12. -i Data Management 13.0 MeetUp-unkra. Előadóink sorát Gyöngyi fogja megkezdeni, aki Data Management megoldásokról fog beszélni - majd ezt követően egy panelbeszélgetést hallgathatunk meg Csite László, Kasler Lóránd Péter, Kelemen Márton és Szőke József részvételével. Végezetül pedig László Zoltán, az UpScale kollégája mutatja be a TiDB NewSQL POC-unkat.

Rendezvény
Lezajlott

AI, a megoldás!

2021. október 13. - 2021. október 13.

Budapest, 9.00

AI, a megoldás UpScale előadás Banking Technology 2021 / Portfolio konferencia 2021. október 13. Corinthia Hotel Budapest A prezentáció főbb üzenetei: A mesterséges intelligencia (AI) igazi versenyelőnyként tud szolgálni a nagyvállalatok / nagy pénzintézetek számára, amelyeknek rendkívüli mennyiségű adat áll a rendelkezésre. Az AI ugyanakkor több mint egy analitikai eszköz és a bevezetése megfelelő szemléletmódot igényel. A legacy rendszerek modernizációja, az új generációs adatbázisok, holisztikus use-casek és az AI jól definiált szerepe az üzleti folyamatokban egyaránt fontos elemei egy jól átgondolt stratégiának.

Rendezvény
Lezajlott

Modern technológiák Enterprise környezetben

2021. június 3. - 2021. június 3.

Budapest, 9.00

Modern technológiák Enterprise környezetben UpScale előadás Financial & Corporate IT 2021 Portfolio hybrid konferencia 2021. június 3. Kempinski Hotel Corvinus Budapest Az előadás az UpScale négy éves tapasztalatára építve, konkrét esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogyan tehetők modern (akár open source) technológiai megoldások enterprise kompatibilissé.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden problémára professzionális megoldást kínálunk. Keress minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!

Jelentkezz hozzánk!