Data Science MeetUp: Predictive modeling supported by artificial intelligence

2023. április 26. - 2023. április 26.
KPMG - 1134 Budapest, Váci út 31.,

Lezajlott

Fedezd fel a prediktív modellezés legújabb trendjeit, technikáit és alkalmazásait különböző iparágakban, többek között a pénzügy, a termelés, a telekommunikáció és az egészségügy területén. Meetupunkon szakértőktől tanulhatsz, és betekintést nyerhetsz abba, hogyan segíthet a prediktív modellezés jobb döntések meghozatalában, a műveletek optimalizálásában és a jobb eredmények elérésében. Akár data scientist, analyst vagy üzleti szakember vagy, ez a találkozó kihagyhatatlan számodra, hogy a mesterséges intelligencia rohamosan fejlődő területén az élvonalban maradj.

Csalásfelderítés a banki és pénzügyi szektorban – A bankok és pénzügyi intézmények nagy mennyiségű adatot elemezve, prediktív modellezés és gépi tanulási algoritmusok segítségével tudják felismerni a pénzügyi csalásokat és megelőzni a pénzügyi veszteségeket.
Ellátási lánc optimalizálása – A prediktív modellezés segíthet az ellátási lánc működésének optimalizálásában a keresleti minták előrejelzésével, a hiányosságok azonosításával és a készletszintek optimalizálásával a költségek csökkentése és a vevői elégedettség javítása érdekében.
Prediktív karbantartás a termelésben – A termelőiparban a prediktív modellezés és a gépi tanulás alkalmazásával azelőtt tudják jelezni a berendezések meghibásodását, mielőtt azok bekövetkeznének, így proaktívan végezhetik el a karbantartást, és minimalizálhatják az üzemszüneteket.
Ügyfelek lemorzsolódásának előrejelzése a telekommunikációban – Az ügyféladatok elemzésével a prediktív modellezés segíthet a telekommunikációs vállalatoknak azonosítani a lemorzsolódás által fenyegetett ügyfeleket, és proaktív lépéseket tenni a megtartásuk érdekében.
Egészségügyi diagnózis és ellátás – A prediktív modellezés segíthet az egészségügyi szolgáltatóknak javítani a betegek állapotát azáltal, hogy előre jelzi a betegség előrehaladását, azonosítja a szövődmények kialakulásának kockázatával küzdő betegeket, és személyre szabott kezelési tervet ajánl.

Ez csak néhány példa a mesterséges intelligencia által támogatott prediktív modellezés sikeres alkalmazásaira. A lehetséges use case-ek száma hatalmas, és ahogy a technológia tovább fejlődik, a jövőben várhatóan még több innovatív alkalmazással találkozhatunk.

Ne maradj le, regisztrálj most!

Itt találkozhatsz velünk

Rendezvény
Lezajlott

Ami egy senior fejlesztőt sem hagy aludni

2022. június 9. - 2022. június 9.

Budapest, Óbudai Egyetem, 18.00

Ezúttal egy rendkívüli nyárindító MeetUp-al jelentkezünk... Aki senior fejlesztőként dolgozik sokszor nehezen alszik el... De mi az ami ébren tart? És hogy tudod kezelni a senioritással járó kihívásokat.. és végre egy rendeset aludni.... A meglepetés nyitóelőadást / workshopot követően Szerémi Péter kommunikációs szakértő és Pál András a Radnóti Színház színésze ad elő és dolgoz fel agilis élethelyzeteket... olyanokat amelyekkel minden senior fejlesztő találkozik... Annyit ígérhetünk, hogy szórakoztató és tanulságos lesz. ...és a MeetUp után egész biztos jól fogsz aludni :)

Rendezvény
Lezajlott

Data Management 13.0

2022. május 12. - 2022. május 12.

Budapest, 18.00

Érdekel a Data Management? Akkor van egy jó programötletünk a számodra! Regisztrálj a május 12. -i Data Management 13.0 MeetUp-unkra. Előadóink sorát Gyöngyi fogja megkezdeni, aki Data Management megoldásokról fog beszélni - majd ezt követően egy panelbeszélgetést hallgathatunk meg Csite László, Kasler Lóránd Péter, Kelemen Márton és Szőke József részvételével. Végezetül pedig László Zoltán, az UpScale kollégája mutatja be a TiDB NewSQL POC-unkat.

Rendezvény
Lezajlott

AI, a megoldás!

2021. október 13. - 2021. október 13.

Budapest, 9.00

AI, a megoldás UpScale előadás Banking Technology 2021 / Portfolio konferencia 2021. október 13. Corinthia Hotel Budapest A prezentáció főbb üzenetei: A mesterséges intelligencia (AI) igazi versenyelőnyként tud szolgálni a nagyvállalatok / nagy pénzintézetek számára, amelyeknek rendkívüli mennyiségű adat áll a rendelkezésre. Az AI ugyanakkor több mint egy analitikai eszköz és a bevezetése megfelelő szemléletmódot igényel. A legacy rendszerek modernizációja, az új generációs adatbázisok, holisztikus use-casek és az AI jól definiált szerepe az üzleti folyamatokban egyaránt fontos elemei egy jól átgondolt stratégiának.

Rendezvény
Lezajlott

Modern technológiák Enterprise környezetben

2021. június 3. - 2021. június 3.

Budapest, 9.00

Modern technológiák Enterprise környezetben UpScale előadás Financial & Corporate IT 2021 Portfolio hybrid konferencia 2021. június 3. Kempinski Hotel Corvinus Budapest Az előadás az UpScale négy éves tapasztalatára építve, konkrét esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogyan tehetők modern (akár open source) technológiai megoldások enterprise kompatibilissé.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden problémára professzionális megoldást kínálunk. Keress minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!

Jelentkezz hozzánk!