Tech-szektor erdőtelepítés 2

2023. november 25. - 2023. november 25.
Szarvasgede / Csécs,

Lezajlott

Gyere velünk fákat ültetni November 25-én, szombat délelőtt, Szarvasgede / Csécse területén!

Az UpScale tavaly is támogatott egy erdőtelepítést, és most meginvitálunk Téged is! Csatlakozz hozzánk, és tegyük zöldebbé együtt a világot.
Az önkéntes munkát a Közösségi Erdőkért Alapítvány (MyForest) által előkészített erdőterületen az UpScale támogatásával valósítjuk meg.

Helyszín: Szarvasgede / Csécse, két közeli helyszín – később még pontosítanak, hogy melyik lesz.

Idő: A munka kb. fél napig tart, 9.30 kor gyülekező, 10.00-kor kezdés. Legkésőbb délután 2-3 vége a munkálatoknak, de mindenki addig csinálja, ameddig bírja.

Az önkénteseket szakavatott erdészeti szakember vezeti, aki elmagyarázza, hogyan kell szakszerűen ültetni és gondozni a facsemetéket.

A tevékenység magában foglalja a makkvetést és/vagy facsemeték ültetését. Ezzel közösen hozzájárulunk az erdőink gyarapításához és fenntartásához.

Gyere, csatlakozz hozzánk, és tegyük együtt zöldebbé a környezetünket! 🌳

Fontos információk:

Az időjárásnak megfelelő ruházat kiemelkedően fontos! Hideg idő várható, esőre és sárra is készülni kell esetlegesen.
Hozzatok jól záró, vízhatlan lábbelit a nedves talaj miatt, olyat, amit nem sajnáltok besározni.
Kesztyűt hozhattok sajátot, vagy mi tudunk biztosítani.
Az eszközöket, szerszámokat a MyForest biztosítja számunkra.
Gondoskodjatok megfelelő mennyiségű ételről és innivalóról.

Itt találkozhatsz velünk

Rendezvény
Lezajlott

Ami egy senior fejlesztőt sem hagy aludni

2022. június 9. - 2022. június 9.

Budapest, Óbudai Egyetem, 18.00

Ezúttal egy rendkívüli nyárindító MeetUp-al jelentkezünk... Aki senior fejlesztőként dolgozik sokszor nehezen alszik el... De mi az ami ébren tart? És hogy tudod kezelni a senioritással járó kihívásokat.. és végre egy rendeset aludni.... A meglepetés nyitóelőadást / workshopot követően Szerémi Péter kommunikációs szakértő és Pál András a Radnóti Színház színésze ad elő és dolgoz fel agilis élethelyzeteket... olyanokat amelyekkel minden senior fejlesztő találkozik... Annyit ígérhetünk, hogy szórakoztató és tanulságos lesz. ...és a MeetUp után egész biztos jól fogsz aludni :)

Rendezvény
Lezajlott

Data Management 13.0

2022. május 12. - 2022. május 12.

Budapest, 18.00

Érdekel a Data Management? Akkor van egy jó programötletünk a számodra! Regisztrálj a május 12. -i Data Management 13.0 MeetUp-unkra. Előadóink sorát Gyöngyi fogja megkezdeni, aki Data Management megoldásokról fog beszélni - majd ezt követően egy panelbeszélgetést hallgathatunk meg Csite László, Kasler Lóránd Péter, Kelemen Márton és Szőke József részvételével. Végezetül pedig László Zoltán, az UpScale kollégája mutatja be a TiDB NewSQL POC-unkat.

Rendezvény
Lezajlott

AI, a megoldás!

2021. október 13. - 2021. október 13.

Budapest, 9.00

AI, a megoldás UpScale előadás Banking Technology 2021 / Portfolio konferencia 2021. október 13. Corinthia Hotel Budapest A prezentáció főbb üzenetei: A mesterséges intelligencia (AI) igazi versenyelőnyként tud szolgálni a nagyvállalatok / nagy pénzintézetek számára, amelyeknek rendkívüli mennyiségű adat áll a rendelkezésre. Az AI ugyanakkor több mint egy analitikai eszköz és a bevezetése megfelelő szemléletmódot igényel. A legacy rendszerek modernizációja, az új generációs adatbázisok, holisztikus use-casek és az AI jól definiált szerepe az üzleti folyamatokban egyaránt fontos elemei egy jól átgondolt stratégiának.

Rendezvény
Lezajlott

Modern technológiák Enterprise környezetben

2021. június 3. - 2021. június 3.

Budapest, 9.00

Modern technológiák Enterprise környezetben UpScale előadás Financial & Corporate IT 2021 Portfolio hybrid konferencia 2021. június 3. Kempinski Hotel Corvinus Budapest Az előadás az UpScale négy éves tapasztalatára építve, konkrét esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogyan tehetők modern (akár open source) technológiai megoldások enterprise kompatibilissé.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden problémára professzionális megoldást kínálunk. Keress minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!

Jelentkezz hozzánk!